2024. május 24. - Eszter, Eliza

Nyakó: A bosszúszomjas Orbán nem tud alkotmányosan kérdezni

Az MSZP szóvivője szerint a bosszú vezette a népszavazási kérdések megfogalmazásakor a Fidesz elnökét, márpedig így nem lehet szakszerűen megfogalmazni a kérdéseket.
2007. március 8. csütörtök 17:10 - Hírextra
Nyakó István az Alkotmánybíróság (Ab) döntését követően azt mondta, hogy a Fidesz még kérdezni sem tud alkotmányosan, és ez mindenképpen elgondolkodtató a kormányzóképességét illetően - vélekedett a szóvivő annak kapcsán, hogy az Ab a hét fideszes népszavazási kérdésből hármat hagyott jóvá. Nyakó István szerint van egy ember, a Fidesz elnöke, Orbán Viktor, akinek a gondolkodását minden percben a bosszú vezeti a 2006-os választási vereségért.

Hozzátette: ha a bosszú vezeti a pártelnök kezét, akkor abból nem jöhet ki szakszerűen megfogalmazott kérdés. Az MSZP szóvivője azt mondta: a bosszú öt milliárd forintjába kerül a választóknak, Magyarország minden polgárának.

Úgy vélte, a Fidesznek nincs a kormány programjával szemben alternatívája, az ellenzéki párt mindent a tagadásra épít. Nyakó István elmondta: az MSZP továbbra is elkötelezett a reformok mellett, mert egy felelős párt kormányzati pozícióban csak az ország jelenével és jövőjével foglalkozhat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását