2024. május 17. - Paszkál

Rácsos ágy és rácsos ablak eladó

Legalább 15 milliárd forintot érhet az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI)40 hektáros telke. Az intézményt a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) értékesíti, de kérdés, hogy mit kezd a vevő a hatalmas ingatlannal - az önkormányzat ugyanis
2007. február 7. szerda 07:50 - Hírextra
Egy kedden nyilvánosságra került lista szerint nemcsak az OPNI, de a Budai és Svábhegyi Gyermekkórház, a Schöpf-Merei kórház, a kecskeméti repülőkórház és a miskolci dialíziscenter is megszűnhet.

Alagi József ingatlanszakértő szerint a Budai Gyermekkórház épülete 4 milliárdot érhet. 500 millió forintra becsülte a szakértő a Svábhegyi Gyermekkórház Eötvös úti épületét; a Mátyáshegyi úton álló ház legkevesebb egymilliárd forintot érhet. Az érintett XII. kerületi önkormányzat szintén változtatási tilalmat készül elrendelni a fenti épületekre és a listán nem szereplő Sportkórházra. Az erről szóló határozatot 8-án tárgyalja a közgyűlés - írja a lap.

A Bakáts téren álló Schöpf-Merei kórház 6-800 milliót érhet, a kecskeméti repülőkórházat és a miskolci dialíziscentert fél-fél milliárdra taksálta a szakértő.

Egy spanyol befektetési társaság érdeklődik néhány magyar börtön iránt - írta kedden a Népszabadság. A lap információi szerint a sátoraljaújhelyi, a szegedi, a szekszárdi és a váci fegyház jöhetne szóba. A Magyra Hírlap által megkeresett ingatlanszakértők egyöntetűen jó ötletnek tartották az eladást: szerintük a városközponthoz közel álló épületeket kiváló áron lehet majd értékesíteni. Mindhárom börtönhöz parkoló és zárt udvar is tartozik, ez jelentősen növeli az árukat.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását