2024. május 19. - Ivó, Milán

Kanta helyett Sándor kezd Cipruson

Várhidi Péter úgy döntött, hogy a Ciprus elleni, 18 órakor kezdődő találkozón Sándor Györgyöt jelöli a csapatba, s Kanta József ezúttal a cserék között kap helyet. A csapatunk egy újonccal - Csizmadia Csaba - a kezdőtizenegyben lép pályára Limasszolban.
2007. február 6. kedd 17:11 - Hírextra
Együttesünk tehát a Végh Zoltán - Csizmadia Csaba, Juhász Roland, Balogh Béla, Vanczák Vilmos - Tóth Balázs, Vass Ádám, Huszti Szabolcs - Sándor György - Gera Zoltán, Hrepka Ádám összeállításban kezdi a találkozót, írja az mlsz.hu.
A taktikai értekezleten a szövetségi kapitány elmondta, hogy mivel csak tizennyolc játékost lehet nevezni a mérkőzésre, Filkor Attila, Tőzsér Dániel, Pollák Zoltán és Farkas Balázs a lelátón foglal majd helyet. Rájuk viszont holnap várhat feladat, mert válogatottunk biztosan más összeállításban játszik majd Bulgária, vagy Lettország ellen. Huszti Szabolcs például minden bizonnyal kimarad a szerdai együttesből, mert klubcsapata, a Hannover pénteken játszik bajnokit.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását