2020. december 2. - Melinda, Vivien
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MTV kuratórium: rendkívüli elnökségi ülés

Rendkívüli elnökségi ülésen vitatja meg a sikertelen tévéelnök-választás nyomán kialakult helyzetet a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége csütörtökön - erősítette meg kedden az MTI értesülését a testület szocialisták által delegált elnöke
2008. október 15. szerda 06:10 - Hírextra
"Mivel nincs elnök, át kell néznünk, hogyan tovább" - nyilatkozta Czeglédi László elnök, aki továbbiakat nem kívánt közölni. A közalapítvány honlapján egyébként kedden este még nem volt szerepelt az e hétre összehívott ülés napirendje.

Balogh László kuratóriumi elnökhelyettes, a KDNP delegáltja, az MTI-nek nyilatkozva úgy vélekedett, ha már a kormánypárti delegáltak "nem tudták keresztülverni" a múlt pénteki elnökjelölésen személyi javaslatukat, "a jelenlegi menedzsment mozgásterét akarják korlátozni".

Múlt pénteken - a posztra kiírt, sorrendben harmadik pályázat során - az elnökjelöltté váláshoz szükséges 10-zel szemben hét voksot kapott Székely Ferenc, ötöt az előző körben a Fidesz és a KDNP által támogatott Havasi János, kettőt pedig a szabad demokrata tagok egyikének közlése szerint általuk támogatott Baló György.

Már hétfőn megjelent az új pályázati felhívás, amely szerint az indulóknak december 19-én kell leadniuk pályamunkájukat, ettől kezdve pedig harminc nap áll rendelkezésre a jelöltállításra és a választásra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását