2023. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz

Sokoldalú karrierlehetőségek Pécs városában, a szállítás és fuvarozás területén

A szállítás és fuvarozás területe alapvető fontosságú a gazdaság számára, hiszen áruk és szolgáltatások mozgását biztosítja. Pécs városa nemcsak kulturális és művészeti élményekben gazdag, hanem kiváló lehetőségeket is kínál azoknak, akik érdeklődnek az ezeken a területeken történő elhelyezkedés iránt.
2023. augusztus 17. csütörtök 18:09 - HírExtra

Futár

A futár állások napjainkban egyre fontosabb szerepet töltenek be, hiszen a gyors és hatékony szállítás elengedhetetlen az áruk és dokumentumok mozgatásában. Pécs városa sem marad ki ebből a trendből, és több fajta állás kínálkozik azoknak, akik dinamikus és mozgalmas munkakörnyezetben szeretnének dolgozni. Pécs futár állás kínálata nagyon sokszínű, hiszen számos nyitott pozíció várja az álláskeresőket, akik szeretnének részt venni az áruk és csomagok hatékony mozgatásában. Legyen szó csomagfutárról, ételkiszállítóról vagy dokumentumfutárról, ezek a pozíciók lehetőséget kínálnak a dinamikus munkakörnyezet és a gyorsaság iránt érdeklődőknek.

Gépjárművezető

Az egyik legjellemzőbb állás, a szállítás és fuvarozás területén a gépjárművezetői pozíció. Az áruk és szolgáltatások hatékony mozgatásához szükség van tehetséges autóvezetőkre, akik megbízhatóan szállítják a termékeket a kívánt helyszínre. Akár kamionsofőr, teherautó-vezető vagy futár, ezek az állások az áru- és szállítmányozási cégek repertoárjában is megtalálhatók.

Logisztikai koordinátor

A logisztikai koordinátorok feladata a fuvarozás és szállítás hatékony megszervezése és felügyelete. Az ilyen pozícióban dolgozók felelősek lehetnek a rakományok tervezéséért, követéséért és az áruk időben történő kiszállításáért. A logisztikai szakembereknek szorosan együtt kell működniük a gépjárművezetőkkel és az ügyfelekkel is.

Raktáros

A raktárosok felelősek a termékek, áruk és szállítmányok rendszerezéséért, tárolásáért és mozgatásáért a raktárakban. Az ilyen pozícióban dolgozók gondoskodnak a szállítás előkészítéséről és a megfelelő dokumentáció vezetéséről is.

Közlekedési menedzser

A közlekedési menedzserek felügyelik, és irányítják a fuvarozási és szállítási tevékenységeket egy vállalatnál vagy szervezetnél. Ezek a pozíciók magasabb szintű vezetői készségeket és stratégiai tervezést igényelnek, hogy a vállalat hatékonyan működjön a szállítás és fuvarozás terén.

Csomagoló és anyagmozgató

A csomagolók és anyagmozgatók felelősek a termékek biztonságos csomagolásáért és előkészítéséért a szállításhoz. Az ebben a pozícióban dolgozók gondoskodnak a megfelelő címkézésről és dokumentációról is, hogy a szállítás zökkenőmentesen menjen végbe.

Fuvarszervező

A fuvarszervezők feladata a szállítási és fuvarozási munkák hatékony megszervezése. Ők foglalkoznak a gépjárművezetők időbeosztásával, útvonaltervezéssel és a kiszállítási határidők betartásával.

A szállítás és fuvarozás területe sok izgalmas karrierlehetőséget kínál az álláskeresők számára Pécs városában.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását