2024. március 19. - József, Bánk

Elkapták a drogkereskedőket

Huszonnyolc emberrel szemben emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség, amiért több megyére kiterjedő kábítószer-értékesítési láncolatot működtettek több mint egy esztendőn keresztül.
2023. február 23. csütörtök 09:37 - HírExtra

A Baranya Vármegyei Főügyészség csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írták: a vádlottaknak - akik közül hatan kereskedői tevékenységet végeztek a bűnözői csoporton belül - jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt kell felelniük a bíróság előtt.
    
A vádirat szerint a több megyére kiterjedő kábítószerhálózat egymással párhuzamosan két - amfetamint és kokaint, illetve marihuánát és extasyt forgalmazó - értékesítési láncolatot működtetett.
    
A hálózat élén állók szerezték meg a kábítószert, amelyet az alattuk elhelyezkedő dílerek útján terjesztették Baranya, Fejér, Pest, illetve Tolna vármegyében.
    
A kereskedők 2020-tól kezdődően az elfogásukig eltelt több mint egy év alatt jelentős mennyiséget meghaladó kábítószert értékesítettek.
    
A kábítószer-kereskedő vádlottak közül négyen jelenleg is letartóztatásban vannak, míg két vádlottal szemben egyezségkötésre került sor - olvasható a vádhatóság kommünikéjében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását