2024. március 28. - Gedeon, Johanna

"Völner-ügy: a Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással!"

Ha egy munkahely vezetője rendőrségi cellában ül, az a legkevesebb, hogy az ügy tisztázásáig felfüggesztik! - írja az MSZP közelményében.
2023. február 2. csütörtök 17:43 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Ha felmerül a gyanú, hogy egy munkahelyen többen alkalmatlanok, mert korrupcióval kerültek a posztjukra, az a minimum, hogy az adott részleg működését átvilágítják!

Ha egy miniszter hivatalában többen azt vallják, hogy rendszerszintű a korrupció, akkor a tárca vezetője vizsgálatot indít és vállalja a politikai felelősséget!

Ha pedig országgyűlési képviselők neve merül fel egy korrupciós ügyben, akkor a frakciójuk, illetve a pártelnökük azonnal lépéseket tesz a szerepük tisztázására!

A fentieknek semmi közük az ártatlanság vélelméhez, mert mindez nem ítélkezés, hanem a becsületesség és a jó hírnév védelme diktálja!

Az Orbán-kormánynak azonban nem számít se a becsület, se a jó hírnév, hiszen a zárkában ülő Schadl György még mindig a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. A végrehajtók alkalmasságát senki sem vizsgálja, Varga Judit igazságügyi miniszter nem reagál arra, hogy a munkatársai szerint korrupt módon zajlott a végrehajtói pályázatok elbírálása, és sem a Fidesz-frakció elnökét, sem pedig Orbán Viktor pártelnököt és kormányfőt nem érdekli, hogy a korrupciós ügy résztvevőjeként beszélnek Gelencsér Attila, Szatmáry Kristóf és Cseresnyés Péter fideszes országgyűlési képviselőkről!

A Fidesz lapítása felér egy beismerő vallomással"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását