2024. március 19. - József, Bánk

A Momentum így segít Ukrajnának

A Momentum delegációja, Gelencsér Ferenc, Cseh Katalin, Tompos Márton és Sebők Éva pénteken indultak el az adományokból vásárolt aggregátorokkal Ukrajnába. A két hetes gyűjtés alatt hatmillió forint jött össze, melyet a párt megduplázott, így végül 12 millió forintnyi eszközzel indultak el a háború súlytotta országba.
2023. január 24. kedd 11:40 - HírExtra

Beregszász után a csapat Kijev felé vette az irányt, ahol tegnap délután át is adták a városnak szánt adományokat. Az átadás során a Momentum politikusai az ukrán főváros főpolgármester-helyettesével, Volodimir Bondarenkóval és Kijev régió adminisztrációjának vezető-helyettesével, Anna Starostenkóval beszélgettek arról, hogy milyen az élet a háborús Kijevben, valamint a Magyarország által befogadott ukrán menekültek helyzetéről. Szóba került az is, hogy mi magyarok hogyan harcolunk az egyre terjedő putyinista propagandával.

A 15 generátor mellett a delegáció egy nagyon fontos üzenetet is átadott az ukrán kollégáknak: Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral! A magyarok kiállnak Ukrajna mellett!

A kijevi átadásról, valamint az előző napok eseményeiről képeket Gelencsér Ferenc, Tompos Márton és Cseh Katalin oldalán találnak. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását