2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Milyen fajta ruháskosarat válasszunk?

Elsőre furcsának tűnhet a kérdés, hogy ezen is el kell-e vajon tűnődni, de ha jobban belegondolunk, általában nem fordítunk kellő figyelmet arra, hogy milyen a ruháskosarunk, ha egyáltalán van a háztartásunkban.
2022. július 12. kedd 13:24 - HírExtra

Sokan fel sem mérik, hogy mennyi mindenre jó egy ruháskosár és milyen nagy segítséget nyújt a háziasszonyok, a házimunkát végzők számára.

A ruháskosarak megváltozott szerepe

Régebben nem is igazán voltak ruháskosarak a családokban, aztán az elmúlt évszázadban megjelentek és azóta gyakorlatilag valamilyen szinten jelen vannak az életünkben. Ha most ráeszméltél, hogy tényleg milyen jó is lenne egy ruháskosár, mert eddig csak lavórban vagy anélkül pakolod össze a ruháidat, akkor a Curver.hu webáruház ruháskosár kollekcióját érdemes végigböngészni.

Ma már számtalan formában és anyaggal lehet kapni ruháskosarakat. Míg szennyeskosár elérhető faanyagból is, például rattanból, ruháskosarat inkább már csak műanyagból gyártanak, de ez nem is probléma. A műanyagnak is van egy olyan fajtája, a rattan hatású változat, amely gyönyörű és ha ránézünk, meg sem lehet mondani, hogy az nem igazi rattan.

A Curver.hu webáruházban különböző méretekben és színekben elérhetőek a szebbnél-szebb ruháskosarak. Mellé tudsz vásárolni szennyeskosarat is, ezek ilyenkor szettben kaphatóak. Ha a rattan hatású termékek mégsem nyerik el a tetszésedet, akkor találsz hagyományos műanyag ruháskosárat is.

Miért jó egy ruháskosár?

Mindegyik családban vannak olyan emberek vagy fiatalok, akiknek sehogy sem jön össze, hogy a ruháikat rendezetten elpakolják vagy a szennyesüket elvigyék a szennyestartóig. Persze lehet olyan trükköket alkalmazni, hogy jó, akkor nem mossuk ki az illető ruháját, de azért egy rendes háziasszony vagy -úr összepakolja időnként a többi családtag szanaszét hagyott holmijait.

Ilyenkor a legfontosabb célja és azt hűen szolgálja, hogy végig lehet vele vonulni egy lakáson vagy házon és begyűjteni a szennyes holmikat, amelyek aztán vagy a szennyeskosárban vagy egyből a mosógépben landolnak.

De ezenkívül is számtalan helyen teljesíthet jó szolgálatot egy ruháskosár. Nem kizárólag a ruhákat lehet vele összeszedni a lakásban. Ugyanígy bármilyen kacatot, lomot össze lehet gyűjteni, amelyek szortírozásra később kerülhetnek. Egyébként pedig, amikor nem használjuk a ruháskosarunkat, nyugodtan tarthatunk benne bármilyen más árucikket vagy dobozokat, egyéb műanyag tárolókat, amelyeket szintén be tudunk szerezni a Curver.hu webáruházból.

Ruháskosár mellé egyből jöhet egy szennyeskosár is

Ha a ruháskosár nem is annyira jön még képbe nálatok, a szennyeskosár szerepe megkérdőjelezhetetlen. A szennyes holmik szanaszét hagyása szinte minden háztartásban megkeseríti a házimunkát végzők életét és rengeteg veszekedés is származhat belőle.

A Curver.hu webáruházban a rattan hatású gyönyörű ruháskosarak bizonyos termékei mellé szennyeskosár is párosul. Ráadásul olyan esztétikus a kivitelezésük, hogy önálló bútorként is megállják a helyüket az adott helyiségben, akár még a nappaliban is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását