2022. december 6. - Miklós

Kellő odafigyeléssel a bajba jutottak is átvészelhetik a nehéz időket

A válságban civilek, önkéntesek is tudnak segíteni, hogy részesei lehessenek a szociális hálónak, amely fent tartja azokat, akik anyagilag kínos helyzetbe kerülnek.
2022. június 27. hétfő 09:27 - HírExtra

Mivel a járvány, majd a háború gazdasági vonzata miatt hirtelen egyre többen küzdenek gondokkal, nem biztos, hogy az önkormányzatok, segélyszervezetek, alapítványok bírják a tempót, így a civilek, egyházak támogatása életbevágó is lehet!

Ennek példája a szcientológia önkéntes lelkészek ismételt adományozása egy dél-magyarországi családsegítő központnak, akik közel 100 mélyszegénységben élő családot gondoznak, és nem győzik a hozzájuk beérkező igényeket kielégíteni.

Azért keresték meg újra a szcientológusokat, mert egy éve már igen jól jött tőlük a tartósélelmiszer-adomány. Idén az élelmiszerek mellett higiéniai és kozmetikai szereket is kaptak, így az összesen kb. egy tonna adományukból azonnal meg lehetett kezdeni az osztást, először a nagycsaládosoknak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását