2024. március 19. - József, Bánk

Eredmények, amiket elérhetünk 90 nap alatt

Ahogy mondani szokás, az idő relatív. Az, hogy egy adott intervallumot soknak vagy kevésnek érzünk, nagyban függ attól is, hogy mire szánjuk, mivel kívánjuk tölteni.
2021. szeptember 14. kedd 18:10 - HírExtra

Egy 90 nap nagyon soknak számít például, ha egy diétát kell ilyen hosszan tartanunk, vagy a diákok időérzékelésében, mikor az iskolában töltött időről van szó. Ellenben ha azt nézzük, hogy egy hosszú távú befektetésben mennyit nyom a latba egy 3 hónapos időtartam, akkor azt kell látnunk, hogy iszonyatosan keveset.

Egy felelősségteljes biztosító igyekszik a működése minden területén a maximumot nyújtani. Ezért felsoroljuk, mi mindent tudtak végrehajtani az Allianz Hungária munkatársai világszerte mindössze 90 nap alatt.

Allianz World Run

Az évente megrendezésre kerülő eseménynek a pandémia sem tudott gátat szabni. A 2019-es évben is hatalmas eredményeket értek el az Allianz munkatársai: 

- 98 országból érkezett 12.313 futó nevezése. Ők együttesen 90 nap leforgása alatt 1.641.826 km-t futottak, amivel egyébként a Földet közel 41 alkalommal tudták volna körbefutni. Ez fejenkénti lebontásban 133 km/fő/90 nap.

- Egyéb sportokkal is lehetett regisztrálni, így számos futballos, jógás és biciklis bejegyzések is rögzítésre kerültek, összesen nem kevesebb, mint 382.609 alkalommal.

Összegezve ez 19.593.417 perc sportot jelent a három hónap leforgása alatt, amivel a munkatársak 234.533.201 kalóriát égettek el. Ez pedig egyenértékű 601.367 szelet sajttortával vagy 601.367 db túrórudival.

Szeretnéd te is egy olyan biztosítón keresztül védeni az értékeidet, akik nyitottak a társadalmi felelősségvállalásra, és rendszeresen tesznek valamit a közjó érdekében? Keresd fel az Allianz Hungária weboldalát, és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelő online biztosítást!

Társadalmi felelősségvállalás

A három hónapos időtartam alatt nemcsak a munkavállalók sportosabbá válása volt a cél, hanem igyekeztek irányt mutatni másoknak is, hogy áttérjenek egy egészségesebb életmódra. Az Allianz World Run során rendszeresen pénzt gyűjtenek kiemelten rászoruló szervezetek számára. 2015 óta több mint ​​1.700.000 eurónyi összeget gyűjtöttek az allianzosok jótékony célokra, 2016 ás 2021 között a pénzek az S.O.S. Gyermekfalvak javára mentek. 

A támogatott gyermekfalvak kiválasztásakor azt is figyelembe vették, hogy mennyire hátrányos körülmények között élő gyermekekről van szó. Ebből kifolyólag az utóbbi évek során több támogatás ment az afrikai országok árva gyermekei részére, hiszen ott a pandémia hatásai csupán tetézték az amúgy is rossz körülményeket, amik kimerülnek a rossz orvosi ellátásban, a kisebb fokú higiéniában és a klimatikus változásokban. Az Allianz World Run 2021-től kezdve a nemzetközi Vöröskereszt szervezetét támogatja a COVID utóhatásainak kezelésében.

Természetesen a törekvések között szerepel a lokális segítségnyújtás és jótékonykodás is, amivel az elmúlt időszakban például az Igazgyöngy Alapítvány is támogatásra került. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását