2024. március 19. - József, Bánk

Miért nem célszerű mobiltelefon kijelzővédő nélkül hagyni a készüléked?

Ennek a bejegyzésnek nem titkolt célja rávilágítani arra a tényre, hogy mennyire komoly szerepe is lehet a mobiltelefon kijelzővédő rendszeres használatának. Bizonyos értelemben véve a cikk elolvasása akár segíthet is megóvni a készüléked.
2021. szeptember 15. szerda 08:20 - HírExtra

Megnézzük, pontosan milyen élethelyzetekben és körülmények között lehet kiemelt hozzáadott értéke a mobiltelefon kijelzővédő használatának, és mennyire sokat is érhet ez a hasznos okostelefon kiegészítő.

Kezdjük az alapokkal, vagyis a mobiltelefon kijelzővédő alkalmazásával és a hozzáadott értékével

A mobiltelefon kijelzővédő olyan, mint a készüléked védelmét szolgáló láthatatlan pajzs. Azért van rá szükség, mert a korszerű okostelefonok kijelzője meglehetősen érzékeny felület. Vagyis sokszor elég egy apróbb ütés vagy mechanikai ráhatás, és a kijelző megrepedhet vagy be is törhet.

A mobiltelefon kijelzővédő éppen ezt a nemkívánatos történést hivatott megakadályozni. Mégpedig vagy üveg, vagy pedig fólia formájában. Annyi a teendő vele, hogy a megvásárlását követően finom mozdulatokkal a kijelzőre kell illeszteni, majd pedig várni egy kicsit a száradásával.

Normál felhasználáshoz is szükség lehet a mobiltelefon kijelzővédő meglétére?

A tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy igen. Mégpedig azért, mert a mindennapok forgatagában szinte képtelenség mindig odafigyelni az okostelefon épségére. Sietve indulsz a suliba, a munkába, a párodhoz vagy a megbeszélt programodra.

Aztán elég egyetlen kósza mozdulat, és az egyébként roppant értékes okostelefon pikk-pakk már ki is esett a táskádból vagy a zsebedből. Innentől kezdve pedig szinte oroszrulett a kimenetel. Ha szerencséd van, a kijelző megússza törés vagy repedés nélkül.

Máskor viszont a szerencse fordulhat, és gyorsan megvan a sérülés. Nem úgy abban az esetben, ha mobiltelefon kijelzővédőnk gondoskodik a nemkívánatos balesetek megelőzéséről, emellett a karcok elleni védelemről. Ezért érdemes tehát mobiltelefon kijelzővédőt alkalmazni normál felhasználási körben is.

Ha a készülék sportolás közben is veled van, akkor a mobiltelefon kijelzővédő elengedhetetlen

Szereted, ha a mobilod nálad van futás, séta, kerékpározás, foci, kosárlabda vagy bármilyen más sport közben? Akkor pontosan tudod azt is, hogy az ilyesfajta szabadidős tevékenységek bizony intenzív mozgással járnak.

Vagyis a mobiltelefon kijelzővédő hiányában szinte borítékolhatók, hogy a telefonos kijelzője előbb vagy utóbb sérülni fog. Pontosan ennek a proaktív elkerüléséhez célszerű körbe nézned például a Coolmobile webáruház mobiltelefon kijelzővédő oldalán.

Annál is inkább, mivel a tényleges minőséget képviselő mobiltelefon kijelzővédők sem kerülnek túlzottan sokba. Ellenben rendkívül sokat érnek, hiszen valóban láthatatlan pajzsként képesek óvni a kijelző fizikai épségét.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását