2024. április 20. - Tivadar

Miért fontos a jó telefontok?

Évtizedekkel ezelőtt, amikor a mobiltelefonok nagyobb számban megjelentek hazánkban, akkor a mai telefonoktól nagyon távoli készülékekről volt szó. Éppen ezért akkoriban még nem is volt olyan jelentősége egy jó toknak, amennyire manapság van.
2021. május 26. szerda 19:26 - HírExtra

Mivel az okostelefonok egészen máshogy, nagy képernyővel, valóságos mini számítógépként működnek, ráadásul jóval magasabb áron találnak gazdára, mint őseik, a védelmükre érdemes ennek megfelelően nagyobb hangsúlyt fektetni. A telefon tokok különféle anyagból készülnek, számos változatuk található meg a piacon, így mindenki könnyen talál ízlésének megfelelőt. De miért is fontos ez? Mivel gyakori használatban vannak ezek a készülékek, és mint mondtuk, komolyabb befektetésnek is számítanak, jobb megóvni őket az esetleg sérülésektől.

Ha csak úgy zsebre vágjuk, könnyen megkarcolódhat a kijelzője, arról nem is beszélve, ha véletlenül mellényúlunk. De ennél is fontosabb, hogy könnyen adatvesztéssel járhat egy sérülés, arról nem szólva, hogy a javítás költsége is magasra rúghat.

Nem kell feltűnő és harsány darabot választanunk, ami átformálja a gondosan kiválasztott, áramvonalas telefonunk megjelenést, könnyedén találhatunk olyan szilikonból készült tokot, ami valóban csak a telefon védelmét szolgálja. Az iPhone 12 mini tok ennek egyik legjobb példája, hiszen a kivitelezés minden esetben szemrevaló, de a stílus mellett gondoskodik a maximális védelemről is. 

A telefon tokokat ma már kiegészítőként is használhatjuk, így ha szeretnénk minden alkalomra egy divatos darabot választani, azt is megtehetjük, hogy a ruhatárunkhoz hasonlóan színes készletet alakítunk ki. Ha viszont számunkra a védelem biztosítása az elsődleges, arra is bőven találunk majd olyan megoldást, ami az év minden napján kifogástalanul megállja a helyét.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását