2024. március 19. - József, Bánk

Az két legkedveltebb eljegyzési gyűrű típus

Az esküvői szezon szinte egész évben tart, a sok lagziból ihletet kaphatnak azok a férfiak, akik még csak most tervezik megkérni a párjuk kezét. De vajon melyeket vásárolják a legtöbben? Ebből a cikkből minden kiderül!
2021. május 2. vasárnap 16:18 - HírExtra

A gyűrűdivat

A karikagyűrűk és az eljegyzési gyűrűk iránt egyre jobban megnövekszik az érdeklődés, amely főleg a tavaszi és a nyári időszakot érinti. Persze ettől függetlenül az év többi szakában is bőven akad lánykérés. Évről-évre vannak azonban különbségek, hogy épp melyik gyűrű a favorit, melyeket keresik a legtöbben. Az, hogy éppen melyik számít modernek és stílusosnak, több mindentől is függhet. Az ékszert jól ki kell tudni választani, hiszen jó esetben egy örök darab lesz az ujjunkon. Az eljegyzési gyűrűk ára pedig főként az anyag típusától és vastagságától függ. 

Eljegyzési gyűrű trend 2021-ben

Ha például egy híres sztárnak az esküvője éppen mostanában volt, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az ő ékszere a kelendő termékek között lesz. De vajon melyek azok a darabok, amelyek beleillenek majd az eljegyzési gyűrű trendbe 2021-ben?

A gyémánt gyűrű

A legtöbb eljegyzési ékszert gyémánttal díszítik, ez a készítőknél már szinte kötelező dolognak számít. Nem véletlen, hogy a drágakő annyira népszerű, hiszen nemcsak gyönyörű, hanem bármilyen hölgyhöz találhatunk passzoló darabot. Legtöbb esetben az ára sem olyan magas, hogy ne engedhessünk meg magunknak egy kisebb gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűt. Ez szinte bárki számára elérhető árban van, így nem csoda, ha idén is a legtrendibbek között szerepel majd. 

Az arany gyűrű

Az arany, azon belül is a fehér arany jelenleg is hódít. A fiatalok számára sokkal jobb választásnak bizonyul egy ilyen darab, hiszen nem tűnik annyira komolynak, mégis időtálló ékszerről van szó. A többköves változatok is népszerűek, de az évek alatt sokan szerették meg az ovális formát is. Az arany trendje igazából csak irányadó, hiszen a fontos, hogy a választott gyűrű illeszkedjen a hölgy stílusához és igényeihez. Ez azonban egy házasságra készülő fiatal pár esetében nem lehet gond, hiszen nagy valószínűséggel ismerik már annyira egymást, hogy tudják, mit kedvel a másik. 

A legkedveltebb eljegyzési gyűrű fajták között idén is megtalálhatóak a gyémánt és az arany változatok. Utóbbi esetében ismét a fehér arany hódít, de természetesen a klasszikus stílusról sem feledkeztünk meg. A sárga arany örök klasszikusnak számít, így beleillik az eljegyzési gyűrű trendbe 2021-ben is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását