2022. augusztus 16. - Ábrahám

A kormánymédia újabb pert vesztett

Pert nyert Jakab Péter és Stummer János a kormánymédia ellen - közölte a HírExtra szerkesztőségével a Jobbik.
2021. március 20. szombat 08:22 - HírExtra

Igen bátor tettet hajtott végre Stummer János, amikor a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként nyilvánosságra hozta, miként tervezi a kormány titkos alagút építését védett személyek számára a Puskás Arénába.

Számítani lehetett rá, hogy a Fidesz nem hagyja ezt szó nélkül, ahogy arra is, hogy bevetik a jobbikos politikusokkal szembeni egyetlen eszközüket, a minden lehetséges médiafelületen való hazudozást. Így is történt, a teljes lakájmédia összehangolt akcióban számolt be arról a nyilvánvaló koholmányról, miszerint „Stummer Jánost Jakab Péter, a magyar néppárt elnöke utasította törvénysértésre, hogy ezzel terelje el a figyelmet az autóbalesetéról”.

A két jobbikos országgyűlési képviselő ezt természetesen nem hagyta szó nélkül, és bírósághoz fordultak, először az álhírt szolgai módon lehozó Fejér Megyei Hírlap internetes kiadása ellen. A mai nap során online megtartott tárgyaláson – elsőfokú ítéletében – a Székesfehérvári Törvényszék helyreigazításra és a perköltség megfizetésére is kötelezte a gátlástalanul, szolgai módon hazudozó propagandaterméket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását