2021. március 8. - Nemz.Nőnap, Zoltán

Hadházy Ákos a Momentum politkusa lesz

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke hétfőn bejelentette, hogy Hadházy Ákos, jelenleg független országgyűlési képviselő a Momentum színeiben indul a 2022-es választásokon és az azt megelőző előválasztáson, méghozzá Budapest 8-as választókerületében, Zuglóban.
2021. február 15. hétfő 15:45 - HírExtra

A pártelnök elmondta, hogy emlékszik még 2017-ben, amikor a korrupció ellen gyűjtött aláírásokat a párt, akkor sokan odajöttek azzal a kritikával, hogy majd ők is olyanok lesznek, mint bármelyik másik párt és politikus az elmúlt 30 évből. Azonban ez nem így van, ezért is lépett együttműködésre a Momentum és Hadházy Ákos.

“Ha Magyarországon van a korrupcióellenes harcnak védőszentje, akkor az Hadházy Ákos. Hadházy Ákossal a Momentum az elmúlt hónapokban szövetséget kötöttünk arra, hogy Magyarországon fel fogjuk számolni a korrupciót. Amikor kormányra kerülünk 2022-től, onnantól tényleg zéró korrupció lesz, felülről lefelé és belülről kifelé fogjuk a korrupciót felszámolni. Ebben kire másra számíthatnánk jobban, mint Hadházy Ákosra.” - mutatta be közös terveit Fekete-Győr András.

Zuglónak változás kell!” - emelte ki Rózsa András a Momentum zuglói vezetője.

“2022-ben nem elég leváltani a Fideszt, olyan országgyűlési képviselő kell, aki becsülettel és tisztességgel harcol, nem megalkuszik, hanem eléri az igazságos alkukat. Ezért zuglóiként ajánlom bizalmukba Hadházy Ákost.”

Hadházy Ákos azzal kezdte bemutatkozását, hogy köszöni szépen a Momentum meghívását és úgy gondolja, hogy az ellenzéknek akkor lehet esélye, ha a magyarok elhiszik, hogy valóban teljes változást hozhat a kormányváltás.

“Akkor nyerhetünk, ha az emberek nem csak hallják tőlünk, hanem látják is rajtunk, hogy valóban változás lesz és valóban másképp fogunk tekinteni a korrupcióra. Mindig azt mondták a politikusok, hogy lesz elszámoltatás, amikor ellenzékben voltak, aztán nem lett semmi, sőt, aztán ők maguk is elkezdtek a korábbiakhoz képest többet lopni.

Hadházy Ákos szerint ez a kulcsa a 2022-es kormányváltásnak. Továbbá kiemelte, hogy véget kell vetni annak, hogy ebben az országban nincs semminek következménye. 

“Egy képviselőnek az a feladata, hogy olyan törvényeket hozzon a Parlamentben, hogy a pénzek, amelyek egy területnek szükségesek, oda is kerüljenek. És a pénzek átláthatóan kerüljenek oda, ne lehessen azokat ellopni. Én ezt tudom ígérni!” – foglalta össze a leendő legfontosabb feladatait Hadházy Ákos, mint zuglói országgyűlési képviselő-jelölt. Befejezésül elmondta, hogy az ellenzéki összefogás jegyében, a szekszárdi körzetben Harangozó Tamást fogja támogatni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását