2024. március 19. - József, Bánk

Keresd a társad Tatabányán!

Ha te is társkeresésre adtad a fejed, akkor a legjobb helyen jársz. Ma adunk pár tippet, ha Tatabányán és környékén ismerkednél, akkor hova szervezzétek az első randit, hogy biztosan telitalálat legyen!
2020. november 18. szerda 18:34 - HírExtra

A társkereső menő

Vannak olyan helyzetek, hogy az ember nem találja a másik felét, és a környezetében egyáltalán nincs olyan ismerkedési lehetőség, ami megfelelne. Éppen ezért az ország bármely pontján köthetsz ismeretséget, hiszen lehetőséged van kiválasztani, hogy hol is keresgélnél. Tehát bármely városban és vonzáskörzetében találsz ismerkedni vágyókat a CUPYDO Társkeresővel, így bátran belevághatsz a beszélgetésekbe. Ez az oldal különösen izgalmas, hiszen lehetőséged van már szinte az elejétől arra, hogy chatelj a kiszemelteddel. Elég, ha megnézed az adatlapját és ha szimpatikus, indulhat is az interaktív csevegés. 

Persze az sem mindegy, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, mert ha kellően érdekesek és tartalmasak, akkor az sokak érdeklődését felkelti, és remek téma lesz belőle. Erre jó, ha figyelsz, mikor írod az adatlapod, mert sokat nyerhetsz általa. 

Hol randizz Tatabányán?

Tegyük fel, hogy már felvetted a kapcsolatot egy szimpatikus idegennel, és a beszélgetés is elég gördülékenyen megy. Lassan ideje, hogy kicsit személyesebbé tegyétek a párbeszédet, azaz érik egy személyes találkozó. Ebben az esetben alaposan meg kell fontolni a lehetőségeket, hogy hol is lenne érdemes először találkozni, hiszen nagyon sokat befolyásolhat a randi kimenetelén. 

Ha szabadtéri programra vágytok, akkor igazi telitalálat lehet a város szimbólumának a meglátogatása, ami Tatabánya esetében a Turul emlékmű. Ez a szobor nem csak azért különleges, mert egy turistaútvonalon közelíthetitek meg, de azért is, mert ha ott vagytok, páratlan kilátásban lehet részetek. Össze is köthetitek a kirándulást a kultúrával, mert a szobortól nem messze van egy barlang, ahol akár színházi előadásra is beülhettek. 

Amennyiben a sportosabb, extrémebb ismerkedés mozgat meg, akkor inkább a Gyémánt Fürdőt javasoljuk, mivel többféle medence, szauna vár kipróbálásra, akár télen, akár nyáron érkeztek. Tökéletes lehetőség a beszélgetésre és ismerkedésre. 

Hallottál már az Angol Parkról? Csodaszép kirándulóhely műromokkal, árnyékos padokkal, ahol elbújva lehet beszélgetni és ismerkedni. Kell ennél több egy igazán meghitt randihoz?

Ha pedig szerettek játszani, vagy épp elromlik az idő, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a biliárdozást, még akkor is, ha csak az egyikőtöknek van benne tapasztalata. Nem mindig a győzelem a fontos, sokkal izgalmasabb megtanulni valamit a másiktól, főleg, ha közben még közelebb is kerülhettek egymáshoz. Igazán jó ötlet, nem?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását