2024. április 25. - Márk

Sokkal több csarnok épül Magyarországon, mint azt gondolnánk!

Bármerre is járunk az országban, szétnézve az utak mellett rengeteg ipari csarnokot, tároló épületet láthatunk. A kisebb-nagyobb raktárcsarnokok között találunk mezőgazdasági célút, hűtőcsarnokokat, logisztikai épületeket. De vajon mennyibe kerülhet egy ilyen épület, megengedheti-e magának egy magyar cég?
2020. szeptember 6. vasárnap 15:05 - HírExtra

Most lerántjuk a leplet és eláruljuk: a méretétől és funkcióktól függően akár több tízezer euroba kerül 1-1 csarnok, de forintra átszámolva is 10 millió forinttól indulnak az árak! Éppen ezért alapos utánajárás nélkül nem szabad egy ilyen projektbe belevágni, hisz nagyon sok pénzt és időt spórolhatunk a megfelelő csarnoképítő cég kiválasztásával.

Mire vágynak a magyar csarnoképítkezésbe fogó ügyfelek?

Nem nehéz kitalálni, hogy amely cég vezetői a csarnoképítés mellett döntenek, szeretnének egy hosszútávú megoldást találni, amelynél időben elkészülnek a vállalt munkák, nincsenek rejtett költségek és a végeredménye egy minőségi raktárcsarnok lesz. Itt kerül képbe a csarnoképítésben tapasztalt Barracon csapata.

Mitől másabb egy Barracon csarnok?

A piac több tízezer euros áraival szemben a Barracon ipari csarnokok árai jelentősen kedvezőbbek, ami annak is köszönhető, hogy a 15 évre visszanyúló tapasztalat segítéségével az ügyfelek már 45-60 nap alatt átvehetik az elkészült csarnokot!

Bár mindegyik csarnok egyedi, de a standard konstrukciókban sokat segít a gyártó. Több minta csarnokuk közül választhatnak az édeklődök (300-1000m² között), amelyet egyedi igényekkel kiegészítve valóban 1,5-3 hónap alatt elkészülhet a csarnokok és használatba veheti azt a megrendelői oldal.

Miért szeretik az ügyfelek ezeket a sátorcsarnokokat?

A válasz viszonylag egyszerű! Tartósak és strapabírók a csarnokok, emellett a színvonal valóban minőségi, amire garanciát is tud vállalni a gyártó. 

Az ügyfelek továbbá kiemelik a megfelelő szintű kommunikációt. A Barracon magyaroszági raktárcsarnok esetén 1 munkanapon belül, tehát 24 órán belül árbecslést, árajánlatot küld a csarnoképítésre, megrendelői számára.

Mindezek mellett a csarnokok megfelelnek az előírt szél, csapadék, tűzvédelmi előírásoknak, így biztonságos épületeket építenek.

A raktárcsarnokok technikai jellemzői:

- az oldalfalak készülhetnek ponyvából, lemezből, hőszigetelt szendvicspanelből,

- elszerelhető garázskapukkal, több bejárattal, rakodóterületekkel

- hó, csapadék és szél esetén is biztonságos

- akár építési engedély nélkül is felépíthető

A Barracon weboldalán egy kalkulátor segítéségével könnyedén kérhet bármely cég ingyenes árajánlatot, amelyre a már említett 24 órán belül meg is fog érkezni a válasz. 

A logisztikai raktárcsarnokok fontos részei a magyar gazdaságnak, áruszállításnak, mezőgazdaságnak, így a húzó ipariágakban rendkívüli szerep jut egy csarnoknak. De nem mindegy milyen áron és mit kap egy magyar cég a pénzért, főleg most, a koronavírus gazdasági hatásait is vizionálva.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását