2024. április 16. - Csongor

Ingyenes online szolgáltatások a betegellátásért

A Budai Egészségközponthoz tartozó Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg, valamint várólista és műtéti tevékenységek szervezését informatikai fejlesztésekkel támogató partnere, a SummaHosp Kft. 2020. április 6-tól ingyen hozzáférhetővé teszi a magyarországi egészségügyi ellátók számára Diktafon és Okos Ágytérkép nevű online szolgáltatásait.
2020. április 2. csütörtök 11:07 - HírExtra

A vállalat ezzel a felajánlással szeretné támogatni a SARS-CoV-2 vírus okozta járvány-vészhelyzet leküzdését, az egészségügyi szolgáltatók megnövekedett feladatainak minél hatékonyabb ellátását, valamint az egészségügyi dolgozók és adminisztrátorok otthoni munkavégzését.

 Diktafon

A szolgáltatás segítségével az adminisztráció teljes mértékben levehető a frontvonalban teljesítő orvosok és nővérek válláról. Az egészségügyi szakemberek által számítógépre vagy bármilyen mobileszközre diktált szöveg valós időben tölthető fel a háttérmunkában dolgozók számára, akik ez alapján elvégezhetik a szükséges adatrögzítést és adminisztrációt. 

Okos Ágytérkép

A szolgáltatással egyszerűen és könnyen áttekinthetően felügyelhető a betegek kórtermi elhelyezkedése és a legfontosabb egészségügyi paramétereik. Az eszközzel jól nyomon követhető az ágyak kihasználtsága és az egyes betegeknél alkalmazott terápiák részletei. Az átláthatóságot növeli, hogy a rendszerben színkóddal jelölhetők a betegek, állapotuk súlyossága alapján. 

A modulok használatához nincs szükség külön szoftver telepítésére sem a kórházakban, sem a távolról dolgozók otthonaiban, és rendkívül könnyen, szinte azonnal elsajátíthatók, amit online bemutató is segít.

Amennyiben szeretne élni a felkínált szolgáltatásokkal, a summahosp.hu weboldalon található kapcsolat menüponton keresztül jelezze érdeklődési szándékát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását