2024. március 19. - József, Bánk

Újévi fogadalmunk

Sokak a szilveszter után fogadalmakat tesznek egy jobb énjük egy jobb év reményében. Van, aki fogyni szeretne, van, aki többet spórolni és van, aki egy új munkahelyet szeretne találni a következő évben.
2020. január 6. hétfő 10:50 - HírExtra


Sokan hatalmas tervekkel és vágyakkal vetik magunkat az újévnek, és aki igazán kitartó elérheti ezt az álmát. Ha megfelelő és tudásunknak és képességeinknek megfelelő fogadalmakat teszünk, akkor nem érhet minket az a negatív élmény, ami sokakban már másnap megjelenik, hogy ők ezt nem tudják teljesíteni. Kitartónak és igazán elszántnak kell lennünk és bármilyen újévi álmunk teljesülhet.

Az „új év, új én” gondolkozók gyakran többre és jobbra vágynak az óév után, ami sokszor egy új élet, új lakókörnyezet vagy egy új munka adja meg a kezdő lökést nekik. Az így gondolkozóknak egy internetes álláskereső web portál az ÁllásSzeged weblap egy könnyedség egy segítség lehet. Hiszen a weboldalon számos munkalehetőség közül válogathatnak, képesek akár munkakörre vagy városokra és lakókörzetekre is szűrni. 

Az oldal pontos leírást ad a munkával kapcsolatos fontos tudnivalónkról és a jelentkezem gombra kattintva önéletrajzunkat feltöltve már online jelentkezésre is van lehetőségünk. Általában pár nap lefutási ideje van egy-egy jelentkezésnek mire az adott cég jelez nekünk a pályázatra. Ezt követően pedig egy pozitív jelzés után már tervezhetjük a következő lépésünk.

Újévi fogadalmunkkal kapcsolatban legyünk óvatosak, csak olyat fogadjunk, amit valóban képesek vagyunk utána az év során betartani, hiszen ellenkező esetben csak saját magunknak okozunk egy csalódást.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását