2024. március 19. - József, Bánk

Black Friday - az Alza már elindult

Különféle módokon lehet vevőket szerezni a Black Friday alatt. A fogyasztás új ünnepét hivatalosan november 23-án tartják, de sokan nem ragaszkodnak ehhez a dátumhoz, hanem korábban indulnak. Ilyen az Alza.hu is.
2018. november 16. péntek 10:18 - HírExtra
 

A Black Friday indulása előtt már kapott "ingyen reklámot" az ordító kis zöld emberkével reklámozó webáruház, mert bekerültek a hírekbe. A vállalkozás nem aprózta el, nem csak a november 23-ra összpontosít, hanem az akár 80 százalékot is elérő kedvezményeket már november 12-től elkezdte érvényesíteni.

Ehhez hozzátette azt is, hogy ebben az időszakban ingyenes a kiszállítás.

A fekete péntekes Alza akciókról, ezen az oldalon tud tájékozódni.

A felosztás


A kedvezményes árukat bemutató oldalra kattintva új oldal töltődik be, itt két lehetőség adódik: az egyiknél az ingyenes kiszállításról lehet adatokat szerezni, a másiknál tárulnak fel az ajánlatok.
Három volt a weboldal kialakítójának a szerencseszáma, ugyanis három sort alkalmaztak vízszintes és függőleges irányban is. Legfölül a rendezési elveket találni, a pontok a következők: a legkeresetebb cikkek, ár legmagasabb, legalacsonyabb. A sort a vélemények alapján történő rendezés zárja.

A bőség

A kínálat igen bőséges, a Black Friday keretében a jó árasított termékek nagy része elektronikai holmi. Tehát a mobiltelefontól, televíziótól kezdve, a számítógépes kiegészítőkig, minden elérhető.  A gamerek kedvelhetik az oldalt, mert a speciális széktől kezdve, sok minden kapható.

A tv kínálat

Elsőként nézzük meg a televízió kínálat néhány darabját, növekvő ár és méret sorrendben. Kezdésnek ott a Thomson gyártmánya, amely 102 centis képátlójú, tehát 40 colos, ennek az ára mindössze 16 százalékot esett, így 79 990 forintért elvihető a full hd képernyős televízió.

A 38 százalékos kedvezmény viszonylagos, de ha az induló ár 390090 forint, akkor már igen jól hangzik az áresés. Ennek köszönhetően 239990 forintért vihető el, a Samsung gyártmányú, 4K felbontást tudó, 164 centis képátlójú okostévé.

A kínálat egyik csúcsa a 43 százalékos kedvezménnyel elvihető LG tévé, amely 65 colos, azaz 165 centis képátlójú. Itt a start 1 142 090 forint volt, a Black Friday keretében viszont 665 990 forintot kell csak fizetnie a vásárlónak.

Mobilok és társaik


Az utóbbi évek sláger termékei a mobiltelefonok, a Black Friday akciós termékek elején látható az Apple 6S, ami az egyik húzó név. Ugyanis a 32 gigás tárhellyel rendelkező, kifutófélben lévő modell, kereken ötven százalékos áresést követően, 109 990 forintért vihető el. Ez igen figyelemfelkeltő ajánlat azoknak, akik az alma logós készülékeket vagy a nagy áresést részesítik előnyben.

Aki a fotózást kedveli, annak jól jöhet az Alza Nikon D3400-as ajánlata, amihez 18-55 milliméteres objektív jár. Az eredeti ára 183390 forint, de ez most a Black Friday keretében 124990-ért vihető haza.

Az Odzu márkájú gamer szék, egy a sok szék és más gamer felszerelés közül. A 75490 forintos ára, a 21 százalékos kedvezménynek köszönhetően már csak 59770 forint.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását