2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna

Az MTI tudósítása szerint az angliai helyhatósági választásokon döntetlen eredmény született, holott a számok és a nemzetközi sajtó közlései is a baloldali irányban megújult Corbyn-féle Munkáspárt elsöprő győzelméről beszélnek - írja közleményében az Európai Baloldal.
2018. május 7. hétfő 10:53 - HírExtra
Az abszolút képviselői mandátumszámokban mérve a Munkáspárt 2350, a konzervatívok 1332 tanácsi helyet szereztek. A Labour 77 fővel növelte angliai tanácsi képviselőinek számát, és Londonban 1971 óta a legjobb helyhatósági választási eredményét érte el. A Konzervatív Párt 33 tanácsi képviselői helyet veszített.

Az Európai Baloldal számára egyértelmű, hogy a Fidesz-rezsimbe betagozódott MTI, amely Tiborcz István nevének közlését sem engedte, súlyosan megsértette a sajtóetikát, valamint arcátlanul az olvasók és a belőlük tájékozódó média arcába hazudott, mert a rendszer számára kínos a kapitalista rendszerrel kritikus munkáspárti baloldal nemzetközi erősödése - írja közleményében a párt.

Az Európai Baloldal nyilvánosan tesz bejelentést az NMHH felé, hogy intézkedjenek.

"Természetesen tudtában vagyunk, hogy Önök sem jobbak az MTI-nél, így az ez ügyben általunk várt tétlenségük esetén már nyugodt szívvel foghatunk a jövőben az Önök intézményeinek átszervezésébe és a tiszta sajtóért felelős munkatársaik felelősségre vonásába".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását