2021. április 11. - Leó, Szaniszló

Megizzasztották a szépségeket

Czanik Balázs különleges edzést tartott a VI. Magyar Világtalálkozó Szépe döntőseinek, hogy remek formába kerüljenek a szépségversenyre. A lányok nem gondolták, hogy capoeira aerobic megteremtője ennyire kíméletlen lesz velük.
2016. május 15. vasárnap 11:15 - HírExtra
Május 22-én rendezik a VI. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyt a Maxline Media rendezésében, melyen 16 csinos hölgy – közöttük több koronázott királynő és udvarhölgy is – versenybe száll a győzelemért. A tét több, mint 7 millió Ft értékű össznyeremény. A lányoknak azonban nem elegendő a tökéletes smink, frizura és ruha; fizikailag is jó formában ell lenniük. Ebben volt segítségükre Czanik Balázs.

„A lányok becsülettel végigcsinálták a capoeira aerobic edzést, de egyértelműen lehetett látni: ki az, aki rendszeresen mozog, és ki nem. Akik nincsenek hozzászokva a fizikai igénybevételhez, gyakran iktattak be kisebb szüneteket az órába. A döntőig még találkozom velük párszor, és ismét alaposan átmozgatom őket, hogy javuljon a kondíciójuk és a mozgáskultúrájuk” – mesélte Czanik Balázs, a szépségverseny rendezéséért felelős Maxline Media szakmai partnere.

A résztvevők állították: még soha nem volt részük ilyen kemény edzésben. „Balázs alaposan megizzasztott bennünket. Bár szoktam mozogni, de a tanulás mellett nem mindig tudok rendszeresen eljárni a fitness terembe, és ezt most meg is éreztem. De nem bánom, jót tett ez a fokozott igénybevétel, remélem, a versenyen meglesz az eredménye” – mondta bizakodva Horváth Kitti, aki még soha nem vett részt szépségversenyen, ez lesz élete első megmérettetése.

„Rendszeresen edzek, ismerem is a capoeira aerobicot, mégis kifulladtam az órán. Valószínűleg azért, mert épp egy vizsgáról érkeztem, és fáradt voltam, ennek ellenére nagyon élveztem Balázs edzését” – tette hozzá Gyuricza Dóra, aki a verseny után Brazíliába utazik, ugyanis kétlaki életet él, fél évet a dél-amerikai országban, fél évet pedig hazánkban tölt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását