2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Menekülnek a diákok

Jelentősen megugrott a magyar felvételizők száma Nagy-Britanniában. Ezt mutatják az Egyesült Királyság Magyar Diákszövetségének friss adatai írja Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja.
2013. szeptember 10. kedd 09:15 - HírExtra
"Az Orbán-kormány regnálása óta minden magyar család közelről tapasztalja azt a döbbenetes mértékű kivándorlást, ami az országban zajlik. Hogy fiatalok és idősek, munkavállalók és diákok, értelmiségiek és betanított munkások hada menekül Orbán „jól teljesítő” országából.

Sunyi módon azonban sem Orbán Viktor, sem a Fidesz egyre dagadó szóvivői gárdája, sem a tengernyi kommunikációs munkatárs nem hajlandó szembenézni ezzel az egyre súlyosbodó problémával.

Nem érdeklik őket a statisztikai adatok a külföldön dolgozó magyarok ugrásszerűen emelkedő számáról, a diákok egyre nagyobb mértékű elvándorlásáról, a külföldi munkavállaláson kényszerből gondolkozó magyarok millióiról.

Mindent elmond Orbán Viktor felelőtlen, csak a rövidtávú hasznot figyelembe vevő politikájáról, ahogy a kivándorlás ügyét kezeli. Azaz nem kezeli. A valóságtól teljesen elrugaszkodott miniszterelnök képtelen belátni, hogy az általa tönkretett országnak emberek nélkül nem lesz jövője.

Ezért kell összefogással elzavarni 2014-ben az Orbán-kormányt!" - zárja közleményét Winlkfein Csaba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását