2024. május 5. - Györgyi

Jeges megoldások hőség ellen!

Elviselhetetlen a hőség? Akkor irány az ország egyetlen Jégbárja! A megújult és kibővített Váci utcai teremben folyamatosan mínusz 10 Celsius-fokban hűsölhetnek a hőségtől szenvedők. A Jégbárban koktélozva Jimi Hendrix és John Lennon jeges kiadásával is összefuthatunk – Hendrixnek még a gitárját is jegelték... A hírességek mellett láthatjuk a YETI-t vagy épp a tragikus sorsú TITANIC jégbefagyott mását is.
2012. június 25. hétfő 15:59 - HírExtra
A csaknem 11 tonna jégből épült létesítményben szinte minden jégből készült, így a falak, a bútorok és az akvárium is, a jeges italokat pedig egy valódi jégpultnál rendelhetjük meg, és természetesen jégpohárból hajthatjuk fel. A Jégbár mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a fő alapanyag folyamatos párolgása miatt a jeges díszlet félévente megújul.

M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi jégszobrászbajnok eddig is látható alkotásai – a vadiúj Lánchíd vagy A csillagok háborújából ismert Han Solo szobra – mellett most egy ideig John Lennon és Jimi Hendrix jégbe fagyott mása csodálható meg. Ami a zenét illeti: egy élethű Jukebox is fellelhető előttük, természetesen jeges változatban. Igazi kuriózum a balsorsú TITANIC jégbe fagyott szobra, illetve a hajó vasmacskája, valamint egy iránytű. Találkozhatunk még a YETI igazán félelmetes szobrával, és pár percre saját magunk is jégszoborrá válhatunk, amennyiben a fej nélküli szoborral pózolunk/fényképezkedünk.

A Jégbár létrehozói megtalálták a globális felmelegedés ellenszerét! Jól esne a hőségben egy jeges Eszkimócsók vagy egy Édes hibernáció? Kalandvágyóbbak akár a Jegesmedve leheletét is kipróbálhatják, de a fenti fantáziadús elnevezésű koktélok mellett még számos további jeges hűsítő közül válogathat a Jégbár elegáns Váci utcai termébe betérő. Azért a megfagyástól sem kell tartani: a vendégek thermobélésű kapucnis poncsót kapnak, amely bármilyen ruhára könnyen rávehető, a különleges öltözékhez pedig kesztyű is jár. Mikor, ha nem a hőségben? Nem érdemes sokáig jegelni ezt a programot, hiszen feledhetetlen és mindig megújuló élmények várják az ide látogatókat. A bár népszerűsége miatt helyünket érdemes már előre, online foglalással bebiztosítani!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását