2024. április 19. - Emma

Bomba robbant a munkagép alatt

Feltehetően egy második világháborús robbanótest robbant fel egy munkagép alatt Fejér megyében Sárszentágota és Sárkeresztúr között a 63-as számú főúttal párhuzamos földúton.
2011. június 30. csütörtök 16:42 - HírExtra
Magasfeszültségű vezeték alatt végeztek talajgyalulást munkagéppel csütörtök délelőtt a földúton, és a gép feltehetően egy második világháborús robbantótestet mozdított ki, amikor a robbanás bekövetkezett. Senki nem sérült meg, az anyagi kár mértéke egyelőre nem ismert - közölte Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A bejelentés után a rendőrség ügyelete értesítette a tűzszerészeket és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársait.

A főúttól mintegy egy kilométerre lévő helyszínen az intézkedések nem érintenek sem lakott területet, sem a 63-as főút forgalmát.

A tűzszerészek a földmintában lévő lőpor segítségével fogják azonosítani a robbanótestet. A honvéd tűzszerészek elsődleges véleménye szerint tüzérségi lövedékről lehet szó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását