2024. május 21. - Konstantin

MSZP választmányi ülés: "Péccsel büntettek a szavazók"

Pécs jelkép, a választók arra használták fel az ottani polgármester-választást, hogy megbüntessék az MSZP-t - mondta Tóth Bertalan, a párt pécsi szervezetének elnöke szombaton Budapesten, közölve azt is: kiderült, hogy a szocialisták elvesztették tradicionális választóik jelentős részét.
2009. május 23. szombat 12:21 - HírExtra
Kár lenne tagadni, hogy a május 10-i pécsi polgármester-választás a helyi politikán túlmutató volt - vélekedett az MSZP választmányának ülésén a politikus, aki országgyűlési képviselőjelölt a június 7-i időközi választáson. Tóth Bertalan szerint nem az MSZP-nek kedvezett az országos hangulat, a Gyurcsány-kormány népszerűtlensége, az új miniszterelnök kiválasztásának kálváriája, a megszorító csomag elbizonytalanította, nagyobbrészt elfordította a párttól a szavazóit.

Hozzátette: az MSZP tradicionális választói jelentős részét elvesztette, ezért új szövetségeket kell kötnie, új választói rétegeket kell megszólítania.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását