2021. január 21. - Ágnes

A Jobbik megmondja

A Jobbik álláspontja szerint a kormány által beterjesztett, a devizahitelesek megsegítését szolgáló törvénycsomagnak "semmilyen társadalmi legitimációja sincsen".
2011. június 15. szerda 12:59 - HírExtra
Bankok

A Jobbik álláspontja szerint a kormány által beterjesztett, a devizahitelesek megsegítését szolgáló törvénycsomagnak "semmilyen társadalmi legitimációja sincsen" és az tulajdonképpen nem más, mint a kereskedelmi bankok újabb konszolidációja - jelentette ki Z. Kárpát Dániel szerdai sajtótájékoztatóján.

A jobbikos politikus szerint óriási hiányosságokkal küzd az előterjesztés, hiszen a bankok semmilyen terhet nem vállalnak ebben a rendszerben.

Akikkel egyetértenek

A Jobbik egyetért "Róna Péter és más szakértők álláspontjával, miszerint a devizahitelekkel egy hibás termék került a piacra, amellyel kapcsolatban a felelősség 90 százaléka nem az adóst, hanem a kibocsátó bankot terheli". Z. Kárpát Dániel elmondta azt is: a Jobbik maximálisan támogatja azokat a pertársasághoz hasonló csoportokat, "akik most civilként próbálják megvívni a maguk harcát, hogy valaki mondja ki: ezek a termékek valóban hibásak voltak".

A témában már próbaperek is zajlanak a devizahitel-szerződések semmiségének kimondása érdekében.

Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását