2024. május 5. - Györgyi

Uszodát épített volna Koszovóban a HM

Egy fedett uszodával és teniszpályával ellátott sportcentrum építésébe is beszállt volna a Honvédelmi Minisztérium háttérintézményeként működő HM EI Zrt. előző vezetése a koszovói Pristinában.
2011. március 11. péntek 11:34 - HírExtra
Egy fedett uszodával és teniszpályával ellátott sportcentrum építésébe is beszállt volna a Honvédelmi Minisztérium háttérintézményeként működő HM EI Zrt. előző vezetése a koszovói Pristinában - írja a Magyar Hírlap pénteken a birtokába került dokumentumokra hivatkozva.

A lap úgy tudja, hogy a projekt ötlete 2008-ra nyúlik vissza, amikor a vezetés egy Koszovóba kihelyezett értekezlet után arra a következtetésre jutott, hogy a magyar katonai misszió és a cég helyi elismertsége, továbbá kapcsolati hálója elegendő alapot ad egy tisztán üzleti vállalkozás beindításához. A terv szerint 10-14 millió eurós bankhitelből épített volna fedett uszodát és teniszpályát a társaság.

A cég teljes átvilágítását végző könyvvizsgáló arra a megállapításra jutott, hogy a koszovói üzleti tevékenységgel olyan vállalkozásba kezdett a társaság, amihez nem volt üzleti tapasztalata, szakértelme, helyismerete, tőkéje, és a finanszírozás is jószerivel puszta ígéreteken alapult.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását