2020. május 30. - Janka, Zsanett

Ramsay, a cápagyilkos

Korábban Gordon Ramsay határozottan felemelte szavát a cápavadászat ellen, azonban úgy tűnik, csak prédikált. Nemrég kiderült, hogy a sztárséf is részt vett már a ragadozók elejtésében.
2011. január 31. hétfő 12:20 - HírExtra
Újabb botrány készülődik Ramsay körül: olyan képek kerültek nyilvánosságra, melyeken a sztárszakács cápavadászaton vesz részt. Még olyan kép is készült, ahol egy elejtett állat teteme mellett áll.

A fotók néhány hónapja, Floridában készültek, amik azért háborítottak fel sokakat, mert Ramsay az egyik műsorában hosszú és indulatos beszédet tartott arról, milyen kegyetlen és undorító dolog a cápavadászat. „Egyetlen leves sem ér annyit, hogy egy cápát levadásszanak miatta!” – mondta akkor.

A hajó kapitánya, Harold Heuff azt nyilatkozta a Daily Mailnek: a brit séf kifejezetten lelkes volt, mikor kiderült, hogy egy cápa akadt a horogra, ám azt mondta, nem akarja megfőzni, csupán élvezetből fogta ki.

„Amikor rájöttünk, hogy egy cápa, akkor megkérdezte, mennyi az esély rá, hogy kifogjuk. Mondtam, megoldható, úgyhogy ő húzta ki. Nagyon ügyesen csinálta, élvezte! Aztán egy másodikat is sikerült elkapnunk, azt is ő fárasztotta ki” – idézte fel a részleteket a kapitány.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását