2024. május 2. - Zsigmond

Estére helyreállhat az áramszolgáltatás

Vértesbogláron teljes, öt településen részleges áramszünet van Fejér megyében; a hiba elhárításán százötvenen dolgoznak, szombat estére várhatóan mindenütt helyreáll az áramszolgáltatás - közölte az EON áramszolgáltató.
2010. november 27. szombat 17:06 - HírExtra
Az éjszakai havazás és szél hajnalra húsz településen okozott gondot az áramszolgáltatásban. A tapadó hó súlya alatt vezetékek szakadtak el, oszlopok dőltek le. Egy kidőlt villanyoszlop egy transzformátorházra zuhant, s megrongálta - tette hozzá Egyházi Nikoletta.

Tájékoztatása szerint kora délután Vértesbogláron teljes, Csákváron, Lovasberényben, Bakonycsernyén, Rácalmáson és Csákberényben pedig részleges kimaradás volt az áramszolgáltatásban.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakemberei a közúti akadályok elhárítása, a hóban elakadt kamionok mentése mellett, a kidőlt, útra zuhant oszlopok, a leszakadt vezetékek, illetve a vezetékre esett faágak eltávolításához nyújtottak és nyújtanak segítséget - mondta el az MTI-nek Makó Gábor százados, az igazgatóság ügyeletese.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását