2024. április 28. - Valéria

Bűn, krimi, expo

Ma kezdődik a nemzetközi biztonsági, bűnmegelőzési, bűnüldözési, igazságszolgáltatási szakkiállítás, a Kriminálexpo. A Legfőbb Ügyészség és az Ügyészek Országos Egyesülete szervezésében megrendezésre kerülő expó november 23-ától 25-éig látogatható.
2010. november 23. kedd 11:52 - HírExtra
Az idei Kriminálexpo jubileumi esemény, az Ügyészek Országos Egyesülete fennállásának 20. évfordulóján kerül megrendezésre a Hadtörténeti Múzeumban, a Kapisztrán téren. Ez alkalommal a hatékony bűnmegelőzés, az eredményes bűnüldözés, a pártatlan és szakszerű igazságszolgáltatás nagyrészt állami feladatainak összegzése kap főszerepet.

Az előadásokban többek között megvizsgálják a magyar katonai büntetőeljárás helyzetét, a büntetés-végrehajtási szervezet oktatási és képzési rendszerét, a rendvédelmi szervek, és a magánszektor kapcsolatát, és a futball-huliganizmust is. A konferencia ideje alatt az érdeklődők a bűnüldözéssel, a bűnmegelőzéssel és a közbiztonsággal foglalkozó szakkiállítást is megtekinthetnek. A rendezvényeket, és a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kiállításait ingyen tekinthetik meg a látogatók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását