2024. április 27. - Zita

Szórakozással felérő rablás

Csoportosan elkövetett rablás miatt vettek őrizetbe négy szlovák állampolgárságú fiatalt vasárnap este Győrben, a rendőrség már kezdeményezte is előzetes letartóztatásukat – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.
2010. november 22. hétfő 18:02 - HírExtra
A szlovák fiatalok – későbbi közlésük szerint – szórakozni érkeztek a városba, a feljelentés szerint azonban Adyvárosban megtámadtak két lányt és egy fiút, akik együtt tartottak hazafelé.
A lányok táskáját elvették, a fiút előbb megverték, majd elkergették; utóbbi hazarohant és értesítette a rendőröket, akik perceken belül meg is találták az utcán sétáló négy támadót – tájékoztatott Kálmán Gabriella.

A sajtóügyeletes elmondta: a rablók azt vallották, hogy elfogyott a pénzük, ezért eldöntötték, mindenáron szereznek valahonnan. A támadóknál iratok nem voltak, de egyikükről kiderült, hogy fiatalkorú, s nála egy veszélyes tárgyat, egy boxert is találtak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását