2024. május 3. - Tímea, Irma

Természetvédelmi nap az Afrika Házban

A természetvédelem jegyében játszóház, kézműves és táncos foglalkozások is várják az érdeklődőket az Afrika Centrumban Budapesten vasárnap.
2010. november 5. péntek 08:43 - HírExtra
Vasárnap 10-től 14 óráig a Kolibri Nemzetközi, Készségfejlesztő és Zöld Játszóházban a gyerekek állatos dominó, kirakó és kutyás memória játékok segítségével ismerkedhetnek az állatvilággal.

A kézműves foglalkozásokon sólisztgyurmából erdei állatokat formázhatnak, de lesz terményképkészítés, krumplinyomda, színezés és tésztanyaklánc-készítés is - közölte a szervező az MTI-vel. A táncos foglalkozáson állatmozgások utánzása, mondókák, játékok és dalok tanulása, a játszóházban angol nyelvi foglalkozás szórakoztatja a résztvevőket, a legkisebbeket babasarok várja.
A Magyar Természetvédők Szövetsége, a WWF Magyarország és a Duna-Ipoly Nemzeti Park jóvoltából matricát, képeslapot, könyvjelzőt, lufit és természetvédelmi újságot is kaphatnak az érdeklődők.

A belépő 500 forint, a családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 gyerek) 1700 forintba kerül, 2 éves kor alatt a belépés ingyenes. A Kolibri Játszóháznak szeptembertől minden második vasárnap 10-14 óráig ad otthont az Afrika Centrum.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását