2024. április 25. - Márk

Puskás Peti öccse zenésznek állt!

Puskás Peti öccse, Dani is zenei karrierbe kezdett. Bátyjával ellentétben őt nem az éneklés, hanem a Dj-zés érdekli, amit hamarosan meg is hallgathatnak a VIVA-n az érdeklődők.
2010. október 1. péntek 18:32 - HírExtra
Az ifjú Dj, John De Valiant művésznéven debütál első klipjével Október 4-én az Interaktívban. A szerelmi történet rendezője és operatőre bátyja és SP, a főszereplők pedig Lola és párja Baronits Gábor.

Dani reméli, hogy friss és a szokottnál „zúzósabb” zenei stílusával sikerül meghódítania a fiatal közönséget. Nem bízta a véletlenre az énekesnő választást sem, melyhez a népszerű Lolát kérte fel. A klipben feltűnik még VIVA Ben, Brasch Bence és Fluor is.

„Peti rendkívül komolyan veszi a munkát, nála mindig nagy a szigor. Ám ennek meg is van az eredménye, szerintem a klip igazán különleges lett, amit csak fokozott a szerelmes pár, Lola és Baronits Gábor közti harmónia” - mesélte Dani, akit bátyja inspirált, hogy zenei karrierbe fogjon.

A klip érdekessége, hogy a főszereplők a való életben is egy párt alkotnak, így a forgatás, a tapasztaltabb Lolának is új kihívást tartogatott. De bevallotta, hogy nagyon élvezte a közös munkát szerelmével.

„Most tényleg izgultam a forgatáson, hiszen nekem nehezebb hozzám közel álló emberekkel együtt dolgozni, mint egy idegennel. Akkor is lámpalázas voltam, amikor apukám elkísért a koncertekre, és most sem volt ez másképp Gáborral, de ennek ellenére, vagy épp ezért nagyon jól sikerült a közös munka” - árulta el Lola, aki azt is hozzátette, hogy nagyon örül, hogy baráti társaságuk felnőtt a feladathoz, hogy saját klipet forgasson.

„A munkát és a magánéletet én könnyen szét tudom választani, de a meghittebb jeleneteknél mindenképp segített, hogy valóban együtt vagyunk. A helyzet azonban nekem is új volt, hiszen most szerepeltem először videoklipben” - tette hozzá Baronits Gábor, a Jóban Rosszban színésze. Gábor elárulta, hogy a klip nagyon ütősre sikerült.
Forrás: RedLemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását