2024. április 29. - Péter

Tanuljon meg visszaütni Novák Előd! - videólecke

Leküldte Novák Elődöt Tomcat. Édes hazánkban még ritkák a politikai jellegű tömegverekedések, de hosszú lesz a következő négy év, bármi előfordulhat. Nézze meg, hogy verekednek a nehézsúlyú politikusok. Videólecke a jobbikos képviselőnek!
2010. szeptember 24. péntek 18:04 - Páczai Tamás
Balhorogra jobbik egyenest

Polgár Tamás pofon vágta a balkezével Novák elődöt a Fővárosi Bíróság folyosóján, amit a beszédes nevű piroslapok.blog.hu így kommentál: „Novák úr nem élete első pofonját kapta, és amilyen ember nem ez lesz neki az utolsó se…”.

Előd repült egy nagyot, aztán meg gyorsan feltápászkodott és nem hagyta magát. De olyan rafinált volt a jobbikos politikus, hogy inkább nem ütött vissza. Biztos nem akarta hogy ügy legyen belőle. Nyílván helyesen tette, de ezt majd eldönti az utókor és a Fővárosi Bíróság. Meg Tomcat gyógykezelését és felügyelet alá helyezését is.

Ha emlékezetünk nem csal, akkor modern kori (1989-től számított) demokráciánk első nagy politikai verekedését videózta le az a hírportál, melynek Polgár Tamás videó szerkesztőként dolgozik.

Divat lesz a bunyó itthon is?


A kormányváltást forradalomnak nevezte a Fidesz, ennek egyik vetülete lehet, hogy negyedik köztársaságunk politikusai öklözős balhékba keverednek. Elképzelhető az is, hogy divattá válik a bunyó az ország házában is, hiszen kemény négy év áll előttünk, október negyedikétől erre mindenki rájön.

Nézzük meg, milyen verekedésekre számíthatunk, milyen bunyós botránnyal kerülünk majd be a világsajtó bulvárhíradóiba. Nemzetközi példa akad bőven, ezekből csipegettünk. Ajánljuk, hogy Novák Előd is tanulmányozza a HírExtra videó összeállítását, sok apró trükköt és praktikát leshet el, megtanulhatja, hogyan kell jól visszavágni egy pofozkodó bloggernek, vagy egy méltatlankodó svédnek.

Csípős nyakleves prágai módra


Kezdésként egy nagy utazást javasolunk elődnek egészen Tibetig, ahol egy shaolin kolostorban megtanulhatja azt a titkos technikát, amit egy cseh exminiszter mutatott be egykori tanácsadóján.


Tajwani koka

A shaolin varázstechnika elsajátítása után ugorjon át a közeli Tajwanba, ahol a parlamenti képviselők a gyakorlatban alkalmazzák igen hatékonyan a dzsúdó alapjait.


Olasz meló

Amennyiben az időközben félterminátorrá fejlődött Novák Előd úgy érzi, hogy nagy taslit kapott a Polgártó’, akkor sasolja meg ezt a szuper videót Berlusconiról.


John Prescott Fight Club

A terminátorrá képződő Novák úr pár év múlva már extravagáns utcai harcot is bevállalhat, a reflexei már most adottak hozzá. Lépjen be a John Prescott Fight Clubba.


Indiai segédeszközök

Amennyiben segédeszközöket is szeretne használni a jobbikos képviselő az öklözéshez, akkor tekintse meg ezt az indiai finomságot, rengeteg apró trükköt leshet el a berendezési tárgyak kreatív használatáról.


Tökös fekete politikusok

Utazzon Nigériába, ha igazán kemény bunyót szeretne látni. Ezek a tökös fickók aztán bemutatják hogy kell szétzúzni az üléstermet!


Ammani porond


Ismert Novák Előd kötődése az arab világhoz, szeptember 11-én nagy barátkozó partit is csinált a pártja Veszprémben. Itt az ideje, hogy körbenézzen a jordán parlamentben, amit már úgy építettek meg, hogy a közepén egy kör alakú dühöngőt alakítottak ki. A videók szerint ezt a képviselők ki is használják a vitás kérdések eldöntésére.


Tojásos forradalom


Ezt a filmecskét mentse el az iphone-jára mindenképpen, jól jöhet még a 2011-es költségvetés megszavazásakor. Az ukrán honatyák bemutatják, hogyan kell minden áron – tojászáporral, füstbombával, ordibálással – megzavarni egy nem szimpatikus törvény elfogadását.
 

Alabamában is verekednek

Látogasson el még a demokrácia őshazájába, ott is szeretik a küzdősportot a törvényhozók. Alabama sunrise.


Az NBA a király

De a sportszerű küzdelem csimborasszóját ezektől a srácoktól lesheti el.


Reméljük kis összeállításunk Novák Előd fizikai épülésére szolgál, ha meg mégsem, akkor járjon a Zagyva Gyuszi hóna alatt élete végéig.

Röhögjön mint a svájci, frankón!

A HírExtra azonban akkor örülne a legjobban, ha idősebb korában a maflázst kapott képviselő úr is olyan aranyosan tudna röhögni a parlamentben, mint az a svájci képviselő, aki a minap besírt amikor egy, a különböző húsfélék importvámjára vonatkozó kérdést válaszolt meg.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

domina chacha
2010. szeptember 24. 23:18
nagyon jóóó!!!:)
TheFallen
2010. szeptember 24. 18:47
Csak gratulálni tudok az összeállításhoz!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását