2024. május 20. - Bernát, Felícia

Paranormális bűntény?

Az ördögűző bekattant: elcibálta élettársát két boltba, ám előtte egy napig fogva tartotta és végrehajtotta rajta a nagy rituálét.
2010. szeptember 7. kedd 09:37 - HírExtra
D. Zoltán ügyét próbálta tegnap felgöngyölíteni a bíróság, azonban dugába dőlt a terv, hiszen csak az egyik boltos ment el a perre.

– A férfi és nő együtt jött be. Arra emlékszem, hogy a fiatalember kedvesen beszélt a nővel, majd gyomorszájon vágta – magyarázta Katalin. Azt azonban nem lehetett tisztázni, hogy K. Andrea kért-e segítséget az üzletben.

A tulaj és kedves édesanyja szerint a nő megmutatta a vágást a nyakán. Mivel figyelmes emberekről van szó, azt is észrevették, hogy a sértett össze van verve: így kiparancsolták a bizarr párt az üzletből.

A borzalom 2007. október 24-én kezdődött. Ekkor D. Zoltán egyik pillanatról a másikra bekattant. Látta, amint az ördög belépett az ajtón, és megszállta élettársát. Zoltán késsel támadt a nőre, majd agyba-főbe verte. Andrea életét az mentette meg, hogy D. elmondása szerint Isten is megjelent, aki kérdőre vonta, így abbahagyta a bántalmazást. D. éjszakára fogva tartotta a nőt, majd két boltba is elcibálta, az egyik üzlet vezetőjét inzultálta is. Őt tegnap beidézték a bíróságra, azonban nem ment el.

Zoltán a szakértő szerint három éve akut tébolyban szenved, állapota egy cseppet sem javult, sőt.

„Örülünk”, hogy bezárt a Lipótmező.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását