2024. április 25. - Márk
Svédországi 0-2, talicska vagy targonca, Mesterházy Holdfény szonátája és a first lady puliszkája. Lesz itt még klónozott Voksán Virág és dögöljön meg mindenki aki Kozsót nézi a tévében. Heti Havas.
2010. szeptember 7. kedd 14:34 - HírExtra
A HírExtra sorozatában megismerhetjük Havas Henrik, közéleti ügyekrez vonatkozó véleményét. Kiváncsi, mi az Orbán kormány első száz napjának legfontosabb eredménye? Miért kéne klónozni Voksán Virágot? Mivel foglalkozzon Kubatov Gábor? Hová építsünk víz alatti erőművet? Havas tanár úr minden kedden segít eligazodni a bonyolult nagyvilágban.

(Havas Henrik videóblogja a következő címen érhető el: http://www.hblog.hu/)

Mi az Orbán kormány első száz napjának legfontosabb eredménye?

Kozsóról a Wikipédia:
Kozso (eredeti nevén Kotschor Zsolt, született Egerben, 1971. február 9-én) zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. Saját zenekarán kívül, (Ámokfutók, amit 1994-ben alapított), nevéhez fűződik még az Alvajárók (1993), All 4 Love (2001), Bestiák (1997), Shygys (1997), és a Picasso Branch (1999) nevű formációk ötlete és menedzselése. Eddigi legemlékezetesebb slágere A szomorú szamuráj, amely az Ámokfutók első nagy dobása volt 1994-ben.

Forrás: Wikipédia.hu
A svédországi null kettő. A svédeket nem tájékoztattuk az együttműködés szükségességéről, ezért megvertek minket. De hát nekik az homály volt, hogy mi az elvárás.

Homályos lehetett a svéd televíziósoknak a regnáló magyar miniszterelnök neve is, ugyanis a meccs élő közvetítésébe a dísztribünről bevágott Orbán Viktort Gyurcsány Ferencként tűntették fel a tévé képernyőjén.

Minden svédnek küldeni kellene egy Orbán Viktor portrét, mert most abban a hitben élnek, hogy ő Gyurcsány Ferenc. A Magyar Postának kellene kikézbesítenie egy Orbán portrét, névre szólóan. És egy Gyurcsányt is, áthúzva feketéve, gyászkeretben, mert már nem ő a Prime Minister. Csak így oldható meg ez a probléma.

Mesterházy bikicsunájozott Sátoraljaújhelyen. Annyira elragadtatta magát, hogy a néhai Jackot imitálva vad táncot lejtett a pódiumon.

Mesterházy Salgótarjánban nem revüt rendezett, hanem terhelési próbát tartott a pódiumon. Félreértették. Körülnéztek az asztalosok között, hogy ki a legsúlyosabb egyéniség, és Mesterházyra gondoltak. Gyakorlatilag amikor Jackot utánozta, akkor a Holdfény Szonátát adta elő. Mindegy, ez egy terhelési próba volt és semmi más.

Mi a véleménye a rédei polgármester sztriptízmutatványáról?

A rédei polgármester? Hát ő megmagyarázta, hogy nem egy ócska kurvával csinált sztriptízt, hanem egy tanárnővel. Így egészen más.

Schmitt Pál lecsót főzött a zártkörű kötcsei találkozón. Többen nehezményezik, hogy az elnöki pár pártrendezvényen teszi meg tiszteletét. ön erről hogyan gondolkodik?

Az egy bolsevik trükk volt, hogy Schmitt lecsót főzött. Először is Schmitt ott se volt, másodszor a felesége főzött és nem lecsót, hanem puliszkát.

Péntek délután négy óra volt az a bűvös határidő, amíg le lehetett adni a nagy harcok árán összegyűjtögetett ajánlószelvényeket. Volt, aki betalicskázta (Tarlós), volt aki bőröndben hurcolta (Staudt), az LMP után pedig bringás futár vitte be az utolsó cédulákat. Schmuck csak egy paraszthajszállal maradt el a huszonnyolcezer cédulától, a kétfarkúaktól pedig elloptak negyven ezret az utolsó pillanatban.

A lényeg ebben a cédulaleadási históriában az, hogy a Fidesz által támogatott Tarlósnak ki kellene rúgni a piárosait. Az, hogy talicskával tolták be a kopogtatócédulát, az egy nagyon szépen félreérthető mozzanat volt, mert ugyanezzel az erővel legközelebb a pénzt talicskázzák majd ki. Tehát a talicska mint jelkép, nem nyerő. Ezúton üzenem Tarlósnak, hogy rúgjon ki mindenkit a környezetéből. A talicskáról senkinek nem a kopogtatócédula jut eszébe, hanem a BKV. Eleve a Fidesz és a talicska bolsevik dolog. Nem szabad ezt a kettőt összekötni. Talicska helyett – a korszerűség jegyében – legyen mondjuk villástargonca. Vagy kamion.

Az sem szerencsés, le szoktak esni arról az áruk…

Akkor villástargonca.

Ön tudja, hogy ki Leonardo Farkas?

Leonardo Farkas? Nem az a chilei bányaszerencsétlen?

De igen!

Látja milyen művelt vagyok? Kapásból mondtam, hogy chilei bányaszerencsétlenség.

A HírExtra Voksán Virággal elemezte az idei playmate választás döntőseit. Virág  véleménye szerint – igaz mások véleményére hivatkozva –folyamatosan romlik a színvonal. Bravúros képpel élve, egy népszerű film folytatásos részeihez (például Rambo 1, 2, 3...) hasonlította az eseményt. Az első még jó, de aztán folyamatosan veszít varázsából a dolog…

Ezt Voksán Virág mondta? Hát akkor itt már csak a klónozás segíthet. Virágozzák száz Voksán Virág minden kertben. Klónozni kellene a Virágot. Mondjuk macera, mert a szilikont aztán mindegyikbe külön be kéne nyomni, így ez homogenetikailag elég problémás. Külön tudóscsoportot kellene felállítani, arra hogy Voksán Virágot klónozzák.Különben mi lesz a szilikonnal?

Kozsót is klónozná? Mostanában arról híres a művész úr, hogy esténként a csajokat nyelvezi a TV2 képernyőjén.

Nemtudom. Nemtudom, egyébként Kozsót hol lehet látni?

Egy műsorban szerepel a TV2-n.

Dögöljön meg mindenki aki Kozsót nézi a televízióban. Ilyen egyszerű. Nem is ember. Kubatov Gábornak azokról kellene listát készítenie basszameg, akik ezt a kövér faszt nézik, nem arról, hogy kinek milyen Pécsen a pártszimpátiája. Kubatovra kell bízni ezt a dolgot.

Épül egy víz alatti luxusszálloda Bonyhádon. Ezt úgy képzelje el, hogy építenek egy hatalmas nagy medencét, ami egyben a világ legnagyobb tengervizes medencéje lesz. A szálloda három szintje és mind a 110 szobája ebben a medencében lesz majd található, a víz alatt természetesen. A medencébe korallzátonyokat, több ezer trópusi halat és negyven-ötven cápát fognak beedobni. Kit fürdetne meg benne?

Nem, nem, nem! Tudja, hogy Bonyhád helyett hol kellett volna ezt megépíteni? A szlovák határnál az Öreg-Dunában. És csak álcáznánk hotelnek, valójában erőmű volna. De mi ugye megfogadtuk, hogy nem építünk erőművet, ezért nem szeghetjük meg a szavunkat. Viszont odaépíthetnénk a víz alá egy három csillagos szállodának álcázott, erőművet.

Luxuserőművet…

Így van. Megtekertethetnénk a turbinákat. A Jobbik odatelepíthetné a cigányokat és akkor tekerhetnék a turbinát.

Ma (hétfő – a főszerk.) jelent meg a HírExtrán, hogy Tiszabőn olyan neveket vett nyilvántartásba az OVI, mint Pacal, Sántaguszti fia, Kubu, vagy Pipás Gyuszi fia.

A kisebbségi nyilvántartásba?

Nem, „rendes” önkormányzati képviselőjelöltként indulnak, de nem árt megjegyezni, hogy Tiszabő lakosságának körülbelül nyolcvan százaléka roma.

Figyeljen, ez engem nem lep meg. Miért ne lehetne egy roma embernek saját neve? A zsidóknak is van saját nevük, nem? Mondjuk zsidóban kevés a Pipás Jani, de gyakorlatilag mégis ez a két etnikum az, amelyik a hivataloson kívül más nevet is használ.

A cikk szerzője nyilván azon gondolkodott el, hogy ezen jelölteket vajon így is anyakönyvezték?

Pacal vagy Rudi Pista. Egymás között így hívják egymást. Nézze, én nem tudom. A brazil focistáknak is van becenevük, amit kiírnak a mezükre. Ne foglalkozzunk ezzel, ez kényes kisebbségi kérdés. Az ember még a végén belecsúszik a zsidózásba. Érti?


A Heti Havasban eddig:


 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Tóth Mária
2010. szeptember 7. 14:44
A te bolsevik anyádat, mocskoskomcsi havas! má megint itt esz a fene???
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását