2024. május 4. - Mónika, Flórián

Amire kíváncsiak vagyunk?

Tudják ki Rusz Éva? Ha nem, megadjuk a választ. Ő az a nő, aki Benkő Dániel kegyeit kereste de nem találta, így Delhusa Gjont szúrta ki magának.
2010. augusztus 31. kedd 10:05 - HírExtra
Éva nem hagyja magát, egy igazi „ragadozóhoz” méltóan. Bár férje öngyilkos lett és több férfi elhagyta már, a nő mégis úgy döntött, hogy ad egy esélyt magának a szerelemben. Mi több, a celebvilágban. Az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorában nem kedvezett neki Cupido, viszont Gjonnál sikerre számít.

– Azt hittem, anno megtettem mindent, hogy Benkő belém szeressen. Így visszagondolva már tudom, hogy mégsem voltam kellően elszánt. Nem úgy, mint most. Szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül. Mindig is csíptem, úgyhogy mondhatom, nagy szerencse, hogy a közelébe férkőzhetek, ha ő is úgy akarja. Remélem, beválaszt a műsorba, és akkor foggal-körömmel küzdhetek érte! Tudom, hogy vár rám a szerelem, ezért nem adom fel. Ez éltet! – közölte ellentmondást nem tűrően a szerelemre éhes asszony.

– Megnyerő az egyéniségem, arról nem is beszélve, hogy milyen szenvedélyes és érzéki vagyok. Szerintem le tudnám venni a lábáról. Delhusa tisztában van vele, kivel van dolga, ám nem zavarja, hogy Évának korábban Benkőre fájt a foga, semmilyen fenntartásai nincsenek a hölggyel kapcsolatban.

A hölgy nem csak szép, de szerény is. Hajrá hát.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását