2024. április 19. - Emma

Sztárok Barátok Közt

A Barátok közt most ünnepelte a 10. születésnapját. Az elmúlt évtizedben a rajongók nem csupán a Berényi család tagjaival találkozhattak a képernyőn, számos színész, zenész, sportoló is vendégeskedett a történetben.
2009. január 3. szombat 18:10 - Hírextra
Dukai Regina egy csábítót alakított, akinek az volt a feladata, hogy féltékennyé tegye Zsófit. Garamvölgyi Lászlóra egy dörzsölt zsaru bőrébe bújt, és nagyon tetszett neki a forgatás.

- Szakmájában sikeres rendőrnyomozót alakítottam. Rendőrségi szóvivőként nem volt mindegy, milyennek lát a néző a képernyőn – mondta. – Miután adásba kerültem, érezhetően javult a rendőrség megítélése a fiatalok körében. De mád hozadéka is volt a szereplésemnek: nagyon jól éreztem magam a stúdióban!

Bács Ferenc is rendőrnyomozót játszott, aki a Berényi családban történt egyik gaztettet próbálta felderíteni.

Élsportolók is boldogan vállalták a készítők felkérését. Gyurta Dani saját magát alakította, a történetben Noémivel ismerkedett össze, természetesen az uszodában. A fiatalember azóta is jóban van több szereplővel. Kovács Koko István gyermekei imádják a sorozatot. Így olimpiai bajnokunk örömmel meséli el nekik, hogy nyolc évvel ezelőtt ő is szerepelt a Barátok köztben.

- Amikor felkértek a munkára, szívesen vállaltam, mert szeretem az új és ismeretlen feladatokat. Labdarúgó-menedzsert alakítottam, és persze a forgatókönyvírók nem hagyták ki azt a ziccert, hogy egyben rokoni szálak fűzzenek Kokóhoz.

Bizonyos estéken népszerű tévések is feltűntek a képernyőn: például Erős Antónia, Szellő István és Gönczi Gábor.

- Vágytam rá, hogy egyszer felbukkanhassak valamilyen filmben. Jó kirándulás volt. Igaz, túl nagyot nem tévedhettem, mert saját magamat, egy riportert alakítottam. Mégis egészen meglepő volt, hogy míg egy hírműsor tévéstábja legföljebb három főből áll, itt nyolcan-tízen sürgölődtek körülöttem. Utólag talán még jobban tisztelem a munkát, amit más területen, de mégiscsak a kollégáim végeznek – mondta a Fókusz műsorvezetője.

Vágó István is belekóstolt a Barátok közt mindennapjaiba. Vili bácsi ült vele szemben a játékosok székében, a Legyen Ön is Milliomosban.

Labanc Lilla a sorozatban szüzességi fogadalmat tett szerepe szerint, Xantus Barbara azonban Berényi András könnyűvérű barátnőjeként tűnt fel a Barátok köztben, Nyertes Zsuzsa tiszta lelkű utcalány volt. A fiatal énekesnő, Lola saját magát formálta meg, úgyhogy nem volt nehéz dolga.

A mindig mosolygós Zoltán Erika gonoszkodó pincérlányt játszott, Oszvald Marika pedig Magdus nagy riválisát. Pécsi Ildikót három epizód szerepéig láthattuk a sorozatban, amikor a szereplők gondolatban visszacsöppentek az árvaházba.

- Az autóbalesetem után ez volt az első nyilvános szereplés, amit elvállaltam. Úgy érzetem, gondolatban az egész stáb fogja a kezem, és nekem szurkol. Szigorú intézeti vezetőt kellett megformálnom, aki nem feltétlenül gonosz, de a fegyelem, amivel vezeti a gyermekotthont, kegyetlennek tűnteti fel. Ennek ellenére csodálatos visszaemlékezni a forgatás minden egyes napjára!

Ez kis visszaemlékezés nem teljes, hiszen a fent felsorolt vendégszereplőkön kívül még számos sztár tiszteletét tette a népszerű sorozatban. És bízunk benne, hogy a jövőben is feltűnnek kedvelt hírességeink a Mátyás király téren!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását