2024. május 19. - Ivó, Milán

Új főszerkesztője lesz a Világgazdaságnak

Az Axel Springer a médiapiaci folyamatoknak megfelelően a Világgazdaság üzleti napilapot is kiadó Zöld Újság Zrt.-nél is összevonja a kiadóvezetői és főszerkesztői munkaköröket; a feladatot szeptember 1-től Balasi Tamás eddigi kiadóvezető látja el.
2010. augusztus 30. hétfő 18:19 - HírExtra
Balasi Tamás feladata lesz a print és online kiadás összehangolása, a kiadványok közötti szerkesztőségi és üzleti együtthatások kihasználása.

A közlemény szerint a Világgazdáság ma a legolvasottabb üzleti és gazdasági napilap a hazai sajtópiacon, amely több mint negyven éve hiteles gazdasági információkat, üzleti híreket közvetít döntéshozók részére.

A Világgazdaság mellett a Zöld Újság Zrt. gondozásában jelenik meg havonta a Manager Magazin és a Harvard Business Review.

Kocsi Ilonát 2007. februárjában nevezték ki a lap főszerkesztőjének, előtte egy évig főszerkesztő-helyettesként dolgozott a Világgazdaságnál.

A Marketing és Média portál információi szerint a Világgazdaság értékesített példányszáma 2007 második negyedévében 13.430 volt, ez az idei április-júniusi időszakra 10.368-ra csökkent.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását