2024. május 3. - Tímea, Irma

Hiba miatt nincs internet

A budapesti internet központban bekövetkezett hiba miatt a Dunántúl 260 településén elérhetetlen az internet, a telefon és a digitális kábeltelevízió szolgáltatás. Az alvállalkozók dolgoznak a hiba elhárításán, igyekeznek azt mihamarabb kijavítani – közölte a Tarr kft.
2010. augusztus 30. hétfő 15:57 - HírExtra
A kft. teljes szolgáltatási területén - Bács-Kiskun, Baranya, Fejér, Tolna, Somogy, Veszprém, Vas, Zala megyében - reggel óta szünetel az internet, a telefon és a digitális kábeltelevízió szolgáltatás.

A Kft. korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy 40 ezer ügyfél számára biztosítanak internet szolgáltatást, 15 ezret telefon-, 6-7 ezer előfizetőt pedig digitális televíziós szolgáltatással látnak el.

A 110 ezer előfizető számára biztosított kábeltelevíziós szolgáltatás jelenleg is zavartanul működik.

A dél-dunántúli régió csaknem kétszáz települését a Szekszárd központtal kiépített optikai hálózat kapcsolja össze; Zala, Vas és Veszprém megye hatvan települése pedig Zalaegerszeg központtal kapcsolódik egymáshoz. A két hálózatot a budapesti központ köti össze.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását