2022. július 2. - Ottó

Elfogták a sorozatrablót

Legalább hét budapesti pénzintézetet rabolt ki fegyverrel fenyegetőzve az a férfi, akit egy bank közelében fogtak el a rendőrök.
2010. augusztus 26. csütörtök 13:29 - HírExtra
A rablót, aki a nyomozók információi szerint legalább hét pénzintézetet fosztott ki, a számításba jöhető bankokat figyelő civil ruhás rendőrök vették észre a Kálvin tér egyik bankjánál.

Az 50 éves férfi elfogásakor megtalálták nála azt a gázpisztolyt, mellyel - feltehetően - a korábbi rablásokat végrehajtotta.

A gyanúsított - az eddigi információk szerint - először január 15-én támadott meg sikerrel egy XIII. kerületi pénzintézetet. Február 11-én aztán egy terézvárosi, áprilisban egy Fő utcai, májusban egy Deák téri, majd június 18-án egy József körúti bankot rabolt ki az alkalmazottakat fegyverrel megfenyegetve.

Az első sikeres rablása előtt, január 12-én zsákmány nélkül távozott egy zuglói bankból, mivel a biztonsági ajtó zárva maradt előtte.

Az elfogott sorozatrabló kihallgatásán nem tett vallomást. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását