2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Csökkent a Fidesz előnye?

A Szonda Ipsos szerint a jobboldalon némi mozgás figyelhető meg: a Fidesz a választás utáni gyarapodást követően valamelyest veszített táborából, a Jobbik pedig a múlt havi csökkenést követően mintha magára talált volna, visszaszerezte korábbi támogatottsági pozícióit - a felmérést a szerdai Népszabadság közli.
2010. augusztus 4. szerda 08:18 - HírExtra
Az MSZP táborának mérete és összetétele az elmúlt negyedévben nem változott, ugyanazok tartanak ki a párt mellett, akik a választáson is rájuk szavaztak – derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből.

A lakosság egészén belül 37-12 a Fidesz–MSZP arány, a Jobbikot 9, az LMP-t 3 százaléknyian támogatják. A biztos pártválasztói körben a kormánypártra 61, a szocialistákra 18 százaléknyian voksolnának, a nemzeti radikális pártra 14, míg a legkisebb parlamenti pártra 4 százaléknyi elkötelezett választópolgár adná le szavazatát – a Szonda Ipsos július 15–21. között, az ország felnőtt lakosságát reprezentáló 1500 fő megkérdezésével végzett közvélemény-kutatása alapján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 4. 10:29
A fidesz támogatottsága mindig ingadozni fog, de a lényeg az, hogy az emberek nagy többsége kiáll a kormány mellett.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását