2024. május 7. - Gizella

Kovács Kati az EFOTT-on

Felkapott fellépője lett Kovács Kati az idei fesztiváloknak. Az új lökést karrierjében Christina Aguilera adta: felhasználta egyik dalának részletét.
2010. július 19. hétfő 11:48 -
Több évtizedes pályafutás után is virágzik Kovács Kati, most az EFOTT fellépői között láthattuk. A fellépést félve fogadta el, de már örül, hogy igent mondott, hisz óriási sikert aratott Orfűn.

– A közönség mindig kiszámíthatatlan, de az ilyen fesztiválokon általában nagyszerű a hangulat. Itt nem látszik a nézőkön, hogy gondok nyomasztják őket, jókedvűek, felszabadultak – beszélt benyomásairól az énekesnő a Borsnak.

– Fesztiválnak óvatosan nevezem, mert számomra a fesztivál a dalok versenye, olyan, amelyen sokszor részt vettem itthon és külföldön. Ennek ellenére lenyűgöző, hogy ekkora városokat felépítenek a semmiből, micsoda szervezést igényel! – beszélt tapasztalatairól Kovács Kati, aki a fellépése előtt elvegyült a fiatalok forgatagában, és felszabadultan kamerázott.

– Megörökítem az ilyen rendezvények utánozhatatlan hangulatát. Az orfűi felvételeimet is megőrzöm majd VHS-kazettán – mert én még ott tartok –, és otthon visszanézem, hogy kikkel találkoztam, kik léptek fel, kik voltak a fotósok, újságírók, nézők, és eközben újra átélem a csodát. Legszívesebben még a bungee jumpingot is kipróbálnám, ha lenne bátorságom, de nincs – tette hozzá.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását