2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna

Állandóan hamisított bérletekbe botlottak az ellenőrök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei buszokon. Legutóbb egy szakmányi egyetemista bukott le a saját maga által rajzolt irattal, sőt emiatt még vizsgáját is lekéste.
2010. július 15. csütörtök 10:46 - HírExtra
Gyanúsan sok hamis bérletet találtak az ellenőrök az elmúlt hónapokban utasoknál Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: távolsági és helyi buszokon, de villamosokon is találtak hamis utazási igazolványt. Csak az elmúlt hat hónapban több száz ügyben indítottak közokirat hamisítási eljárást hasonló esetekben. Egy 22 éves szakmányi egyetemista otthon, saját számítógépén gyártotta le az utánzatot.

– A bíróság megrovásban részesítette, és elvették a számítógépét és a hozzá tartozó eszközöket is – tájékoztatta a Borsot Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája. S mint azt megtudtuk, éppen egy egyetemi vizsgára igyekezett, amikor fülön csípték, így nem csak a büntetőeljárás miatt fájhatott a feje, hanem mert újból kellett vizsgáznia is.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását