2024. május 16. - Mózes, Botond

Jön a Flash 3d!

A Flash multimédiafejlesztő-alkalmazás háromdimenziós változatát tervezi az Adobe - közölte a szoftvercég termékmenedzsere. Az Adobe eredetileg az októberi fejlesztői konferenciára tartogatta a Flash jövőjéről szóló bejelentést, azonban a konferencia előzetesen közzétett napirendi pontjaiból már most nyilvánosságra került, hogy az október 27-i szemináriumon a Flash-lejátszó háromdimenziós jövőjéről tartanak majd előadást.
2010. július 9. péntek 22:19 - HírExtra
Thibault Imbert blogjában mindössze annyit írt az érdeklődőknek, hogy felejtsenek el minden eddigi 3D grafikával kapcsolatos elképzelést, mert az ősszel nagy durranásnak számító bejelentés várható.

A weboldalak jelentős része használja a vektoros rajzolóprogramokat és a professzionális animációszerkesztő-programokat ötvöző Flash alkalmazást, amely nélkül ma már számos honlapot meg sem lehet jeleníteni.

Az Adobe becslései szerint az internetkapcsolattal rendelkező asztali számítógépek 92-95 százalékán a Flash-lejátszó legfrissebb változatát használják, miközben a PC-k 99 százalékán megtalálható a lejátszó valamelyik korábbi változata.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását