2024. május 19. - Ivó, Milán

Geri Halliwell aznap nem szexelt?

Geri Halliwell már nem egy mai csirke, mindezt sajnos igen nehezen viseli. Persze az ex-Spice Girl azért összeszedte magának a kékvérű Henry Beckwithet, akinek most kis híján kikaparta a szemét.
2010. július 7. szerda 09:35 - HírExtra
De mi volt az arisztokrata bűne? Mi dühítette fel a korábban igen szexi énekesnőt? Kedvese megtekintette egy fiatalabb vetélytársa formás hátsóját, amit az ex-szexistennő igen rossz néven vett. Pláne kínos a szituáció akkor, amikor Geri vagyonokat költött a szexis csipke ruhára, fiúja pedig egy szimpla sortba öltözött lányt bámul.


– Amikor észrevette mi történt, majdnem gutaütést kapott – állította a Daily Mail fotósa, aki a felvételeket készítette.

– Szó szerint nekiugrott a férfinak, az pedig alig tudta lecsillapítani. Szinte azon nyomban vége lett a romantikus sétának, csónakba pattantak, és visszasiettek a jachtra, amelyen érkeztek. A csónakban Geri már nem ült a barátja mellé, a hajókölcsönzős alkalmazott mellett foglalt helyet.
Tanulság: mindig vannak szebb, fiatalabb hölgyek. Ilyen a genetika, nem?

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását