2024. április 26. - Ervin

Új elmebetegség: Csókautomata

Már csókot is lehet kapni automatából: a cuppanós puszikat Gitta Saxx modell és Hakim-Michael Meziani televíziós színész osztogatta kedden a müncheni Marienplatzon a csók világnapja alkalmából. A kivételes lehetőséget azonban csak néhány járókelő ragadta meg.
2010. július 6. kedd 20:14 - HírExtra
A két híresség szürke kabinokban bárszékeken ült elhúzható plexiablakok mögött, és a Vöröskereszt javára kínálta csókjait jutányos áron: egy cuppantás mindössze egy euróba (284 forintba) került.

A járókelők hat csókfajta közül választhattak a billentyűzeten, a bőrön lila foltot hagyó "szívócsóktól" a kézcsókig. A csókautomatán mindössze egy utasítást lehetett olvasni: "közelítse fejét a csókkiadó ablakhoz", és azután, "élvezze".

"Legyetek bátrak!" - biztatta a 45 éves Gitta Saxx a bámészkodókat, akik között fiatalokat és idősebb hölgyeket egyaránt lehetett látni. A nógatásra páran előléptek és csókot nyomattak az arcukra. "A többség szégyenlős" - magyarázta a modell a csekély érdeklődést.

Sokan nem tudtak mit kezdeni a találmánnyal, hitetlenkedve méregették Saxxot és a 42 éves Mezianit, és az "egy csók, egy euró" reklámfelhívás ellenére sem kértek a csattanós élményből.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását