2024. április 26. - Ervin

Jobbikos ötleteket lop a Fidesz

- A Jobbik szerint a határon túli osztálykirándulásokat először Vona Gábor javasolta még 2009-ben, a párt európai parlamenti választási kampányzáró rendezvényén. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője kedden közleményben arra reagált, hogy a fideszes Pokorni Zoltán az MTI-nek azt mondta: még a héten benyújtja pártja a határon túli magyar osztálykirándulási programról szóló országgyűlési határozati javaslatot.
2010. július 6. kedd 17:27 - HírExtra
Pokorni Zoltán, az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöke elmondta azt is: a tervek szerint iskolai emléknap lesz június 4-e a trianoni békeszerződés aláírásának napja.

A szóvivő közleményében az áll: a párt hétfőn benyújtotta országgyűlési határozati javaslatát a határon túli osztálykirándulási programról, és már az alakuló ülés napján kezdeményezte június 4-nek iskolai emléknappá nyilvánítását, amelyet azóta napirendre sem vett az Országgyűlés.

A Jobbik szóvivője szerint a Fidesz "cinikusan olyan javaslatokat fogalmaz meg, amelyet vagy néhány hete szavazott le – mint a kötelező iskolai megemlékezésre vonatkozó jobbikos módosító indítványt –, vagy napirendre sem vett mint a már az Országgyűlés első munkanapján benyújtott Jobbik-kezdeményezést".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. július 7. 11:31
Na persze!
Aztán majd kitalálják, hogy az országot is a jobbiktól lopott ötletekkel állította helyre az orbán-kormány.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását